mlun Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 slyszalem ze epox 8rda nie ma zablokowanego pci nie ma dzielnika1/6 i ze bez czegos tam nie pojdzie na fsb 200-prawda to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ma zablokowany pci i chodzi na 200 bo mialem i smigalem na 200 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Extra, tyle sięmówi o tej płycie na tym forum, a ludzie jeszcze nowe tematy robią. SZUKAJCIE ]:-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 epox 8rda to jest ta sama konstrukcja co rda+ tylko ze rda nie posiada firewire i soundstorma reszta jest jak w rda+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 a gdzie slyszales takie bzdury ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 slyszalem ze epox 8rda nie ma dzielnika1/6 oczywiscie ze prawda!!! :evil: :evil: cięzko wysilic zworki na mózgu i poszukac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Extra, tyle sięmówi o tej płycie na tym forum, a ludzie jeszcze nowe tematy robią. SZUKAJCIE ]:-> a to tez racja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 na benchmarku tak muwia.Uwazaja ze te epoxy sa o dupe potłuc i najlepiej dołozyc 200 zeta do asusika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 potłuc to se lepiej swoim łbem o sciane-tak bedzie lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 szkoda sciany :D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 hahahahaha bardzo śmieszne czyli mam rozumiec ze bujdy tam gadaja o tej płytce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 moze i nie ma dzielnik a1/6 (nie jestem pewien) ale na 100% na zblokowane pci , a tak poza tym to plyta jest THE BEST !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Jak niby Asus czy tam Abit jest lepszy to czemu wszyscy rekordziści (przynajmniej większość) w podkręcaniu swoje wyniki osiągają na Eposie ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 na benchmarku tak muwia.Uwazaja ze te epoxy sa o <font color="#FF0000">[ciach!]</font> potłuc i najlepiej dołozyc 200 zeta do asusika jesli chodzi o benchmark.pl to nie wiem czy ty czytac nie umiesz czy co ??? http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...2/strona-6.html oto cytat: Spośród przetestowanych płyt nForce2, naszą uwagę zwrócił EPoX EP-8RDA+, któremu przyznajemy nominację na produkt miesiąca. Najlepsza konstrukcja, największe możliwości BIOSu (napięcie VCore, częstotliwość FSB CPU), najlepsze wyposażenie (FireWire, SoundStorm, Diagnostic LED) oraz stosunek możliwości do ceny. Z tej płyty na pewno będziecie zadowoleni. lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ja nie mogę!! Następny inteligentny chłopiec co siekierkę na kijek zamieni i jeszcze dopłaci. Ja proponuje żebyś nie tłukł ściany głową... z miejsca. Lepiej będzie jak weźmiesz porządny rozbieg. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 epox 8rda to jest ta sama konstrukcja co rda+ tylko ze rda nie posiada firewire i soundstorma reszta jest jak w rda+wlasnie !!!!!! popaczcie w sklepach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ja i tak nie kupię nigdy bez +. A cholercia wie. Może będe potzrebował tylu portów USB albo firewire. Zresztą ten dźwięk jest wart SB live który kosztuje 10 zeta, a masz go za 50. NIE OPŁACA SIĘ 8RDA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 dlaczego ma sie nieopłacac? Jesli ktos juz ma sb live! czy audigy i sieciówke i chce miec nowa płyte jak najmnijeszym kosztem to czemu nie . Chyba ze bez plusa jest o cos okrojona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 dlaczego ma sie nieopłacac? Jesli ktos juz ma sb live! czy audigy i sieciówke i chce miec nowa płyte jak najmnijeszym kosztem to czemu nie . Chyba ze bez plusa jest o cos okrojona. no niewiem tylko miejsce te karty beda ci zajmowaly :D moim zdaniem zupelnie sie nieoplaca kupowac epoxa 8rda bez + czym jest te 50 zl ?? (chociaz dostac teraz 8rda+ za normalna cene) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 dlaczego ma sie nieopłacac? Jesli ktos juz ma sb live! czy audigy i sieciówke i chce miec nowa płyte jak najmnijeszym kosztem to czemu nie . Chyba ze bez plusa jest o cos okrojona. no niewiem tylko miejsce te karty beda ci zajmowaly :D moim zdaniem zupelnie sie nieoplaca kupowac epoxa 8rda bez + czym jest te 50 zl ?? (chociaz dostac teraz 8rda+ za normalna cene) True, true... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 50zł??? gdzie ty takie ceny znjadujesz. Ja mam roznice okolo 80zł i to w cene hurtowej w pronoxie. a pci mi napewno niezabraknie .. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 50zł??? gdzie ty takie ceny znjadujesz. Ja mam roznice okolo 80zł i to w cene hurtowej w pronoxie. a pci mi napewno niezabraknie .. :) Poszukaj lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ja looookam tylko po hurtowniach krakowskich,bo robie w sklepie i raczej nigdzie indziej mi sie nieopłaca kupic niz w hurtowni (legalnie :)) . epox 8rda - 430 zl teraz (chyba)aktualna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ja wlasnie kupilem rda+ i jest mi c00l :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ile wydałes :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...