igomako Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Kilka wiosen temu widziałem u znajomego fajną skórkę do winampa (pamiętam że była biała) - winamp chował się za prawy/lewy brzeg ekranu, a dopiero po podjechaniu w to miejsce myszką pojawiał się ponownie. Nie sądzę żeby to była sama skóra, raczej jakiś modern skin z pluginami. No i teraz bardzo tej skórki/samego plugina potrzebuję. Przypomina sobie ktoś jak to to się nazywało, lub chociaż ktoś wie co to za plugin? Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) To nie skórka/plugin, tylko sam winamp 5. W opcjach okna (głównego i playlisty oddzielnie) się ustawia. Dokładnie nie powiem, bo od dłuższego czasu nie korzystam z tego pogramu. Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 niestety nie widzę gdzie to się robi... przegrzebałem opcje i nic ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 aimp ma taka opcje w standardzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 nie, to nie to. aimp chowa sie do paska, a nie za krawiedz ekranu. mi chodzi o taki motyw jak rocketdock albo objectdock, tylko ze winamp/inny player Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...