Rearus Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam, otoz stanalem przed problemem w wyborze karty graficznej... dawno nie zagladalem w sprzet (bylem pewny kupna 7900GS), a dzisiaj postanowilem spojrzec na ceny sprzetu, i nawet przez glowe wczesniej przechodzila mi mysl kupna 7600, ktore teraz stoi ok. 250~ zl, 7900GS stanial z tego co widze i mozna go dorwac za 450~ zl, ale przegladajac dalej karty pojawil sie kolejny konkurent, 8600 GT... ktory trzyma sie tej samej ceny... klik#1 klik#2 Grafa oczywiscie do sprzetu jak w podpisie, spodziewam sie ze byl juz nie jeden taki temat i jezeli dokladnie powtorzylem to z gory przepraszam... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wystarczyło spojrzeć kilka postów niżej ;). Tutaj toczy się bitwa o to, która jest lepsza ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ano byl. Nawet kilka. Pod toba jest juz jeden... Ja powiem: 8600GT Sonic, albo Sonic + . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Hmm, nie zauwazylem tego tematu pode mna :oops: ... A jak sie ma sprawa 1950GT? ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atk Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 nie chce zasmiecac forum nowym i podobnym pytaniem dlatego zrobie offtopa (sry) Mialem podobny problem ale zdecydowalem sie na 8600GT (ze wzgledu na DX10) u mnie w miescie kosztuje kolo 380zl (nie chce mi sie zamawiac i czekac a w razie czego odsylac na gwarancje) a sonic kosztuje 420zl i teraz pytanie oplaca sie dorzucac 40zl do sonica?? POzdrawiam i sry za offtopic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Po 1. Branie 8600gt ze wzgledu na dx10 to glupota. I tak na tym raczej nie pograsz w gry z dx10 w sensownych rozdzialkach. Po 2. Zalezy czy bedziesz zmieniac chlodzenie. Jak nie to bierz Sonica, Jak tak to bierz zwyklego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 najlepiej brać Sonic+ , ma pamięci 1,0ns , 625/2000 MHz i kosztuje na allegro 410 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...