kobus Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 mam zamiar kupic urzadzenie wielofunkcyjne ale nie wiem jak toi jest w ,,praniu'' chodzi mi tu o HP OFFICEJET PSC 750. czy jest ona szybka(11str.min) i wogole czy ktos cos podobnego ma czekam na recenzje aha i chodzi mi oto zeby tusze mozna bylo napelniac bo nowe to nie da rady ciagle :D ale slyszalem ze jest taka mozliwosc napelniania wiec...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Tak się składa, że mam akurat taki model (PSC 750) już od 1,5 roku i nie nerzekam. Do zastosowań domowych jest zajebista. Drukarka z PhotoRet III (atramenty: czarny-nr 15, kolorowy-nr 78), oczywiście możliwość napełniania, jeżeli chodzi o szybkość wydruku, to jakoś nie miałem nigdy ochoty sprawdzać tego, ale na "FAST" wydruk trwa "mgnienie oka" przy czym jakość wydruku jest porównywalna z normalnym wydrukiem (tekst czarny) Skaner- jak do zastosowań domowych wystarczający No i możliwość kopiowania w czerni i kolorze bez włączonego kompa. Z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że zakup osobno drukarki i skanera to strata pieniędzy i miejsca na biurku (lub okolic). Polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...