Vaultboy Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam, Zwracam się do was z prośbą o pomoc. W najbliższym czasie zamierzam zakupić drukarkę laserową, ale jak to zwykle bywa wybór jest tak wielki że nie wiadomo co wybrać icon_smile3.gif Drukarka ta będzie wykorzystywana w domu, ma tylko drukować, niepotrzebne mi opcje skanera, xero ( no chyba że drukarka jest super i przy okazji ma takie dodatki ;] ) chciałbym żeby nie była specjalnie duża, reszta to już standard w miarę tania eksploatacja i dobra jakość icon_smile3.gif Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedzia Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja za ta kwote napewno bym kupil samsunga scx-4200 o jej zaletach juz pisalem w jakims tamcie o drukarkach wielofunkcyjnych w tej cenie wychodzi najlepiej moim zdaniem a co do drukarki laserowej mono do domu to nie widze potrzeby kupowac cos lepszego niz samsung ml-2010pr tez mysle ze na forum znajdziesz duzo pozytywnych opinie o tym 2010pr do zastosowan domowych nic lepszego nie trzeba a jak juz chesz wydac wiecej kasy to bym dolozyl jeszcze 150 i kupil lasera kolorowego samsung clp-300 - ale z tych 3 to jestem za scx-4200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Polecam Brother HL 2030 topik tu i tu lub Samsung ML-2010 PR -> topik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 ja za ta kwote napewno bym kupil samsunga scx-4200 o jej zaletach juz pisalem w jakims tamcie o drukarkach wielofunkcyjnych w tej cenie wychodzi najlepiej moim zdaniem a co do drukarki laserowej mono do domu to nie widze potrzeby kupowac cos lepszego niz samsung ml-2010pr tez mysle ze na forum znajdziesz duzo pozytywnych opinie o tym 2010pr do zastosowan domowych nic lepszego nie trzeba a jak juz chesz wydac wiecej kasy to bym dolozyl jeszcze 150 i kupil lasera kolorowego samsung clp-300 - ale z tych 3 to jestem za scx-4200 Pytanie odnośnie CLP-300. Czytałem gdzieś, że drukarka posiada chipy zliczające zużycie tonera. Pytanie -> czy przy zakupie jakiegokolwiek zamiennika jest tam nowy chip który zlicza od 0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Dołączę się do pytania. Czy na rynku drukarek laserowych jest jeszcze cos godnego polecenia w przedziale cenowym do 600zł? Jak sprawuje się ten Samsung - SCX-4200 sa z nim jakieś problemy? Jak się ma sprawa z zamiennikami tonera? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...