::::kyniu:::: Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 CO ZROBIC BY WYCISNAC MAX Z ECS K7S6A JAK MI SIE NIEODPALA NA 166MHZ JAK TEMU ZARADZIC??? OPISZCIE PROSZE :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Zmienić płyte :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 MAX na ECS = 133 MHz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 elo krzysiek dalej walczysz ale wiesz co mi sie wydaje ze to wina procka (płyty po cześci tez) ale bardziej procka .Ale narazie to kup se tego radka a późnij kupisz se antka 1700+ 0.13 i go wykrecisz. ps.Jak bym mial lepsze pamieci to bym wam pokazal ze lekko pójdzie na fsb 166.Zresztom niektorzy tele wyciagaja ps.2 wlasnie sie dowiedzialem od kolegi kynia ze on ma 1800+ a nie 1.8 ghz i go wykrecil na 2100+ a nie na 2.1 ghz no to zmien plyta :D :D (ale najpierw karta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja na ecs'ie wyciagalem 150MHz (k7s5a) :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja na ecs'ie wyciagalem 150MHz (k7s5a) :D:D:D 150Mhz FSB oczywiście??? :twisted: To jest standart, ale na dobrych pamiątkach to podobno chodzi na FSB 166, sam nie próbowałem, bo mam zawalaste pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 oczywiscie na pamiatkach pc2100 (266mhz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Zmienić płyte :lol: :lol: Sad but true ja mialem (pojechala na wymiane na gwarancji K7S5A) i ciezko bylo zrobic cokolwiek duuuzo problemow nawet bez krecenia ze sprzetem dodatkowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 No ze 166MHz na tym ECS nie powino być źle może coś więcej np. jak masz pamięci ustawione i co to właściwie za model ?? Ale i tak nic ci nie da kręcenie dokąd karty nie wymienisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ECS i fsb166 to utopia :( .Prawie nigdy nie ruszy na takim ustawieniu po restarcie zmienic jedynie można pod windą(speedfan, cpufsb) ale to beznadzieja przyrost mocy mizerny i zapotrzebowanie na prąd podobno o 25% większy .Nawet po modzie układu PLC nie wygląda to najlepiej.Max sensowna szyna to 147 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Zmienić płyte :lol: :lol: Ej! Ja chciałem to napisać! :twisted: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Zmienić płyte :lol: :lol: Ej! Ja chciałem to napisać! :twisted: :D Polecam imadło. :lol: Na ECS niezawodne. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 zobacz tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Co wy chcecie od ECS Stabilne brak, możliwości OC Dlatego TANIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Co wy chcecie od ECS Stabilne brak, możliwości OC Dlatego TANIE Pamiętaćie.. wczoraj było w wiadomościach, że "przecinek" trafił pod trybunał konstytucyjny. Tak powinno być i tu. Nie Co wy chcecie od ECS Stabilne brak, możliwości OC Dlatego TANIE Ale Co wy chcecie od ECS Stabilne, brak możliwości OC Dlatego TANIE buhahahahaha :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 hahahahahahahaha, znalazł się polonista :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 RedNAcz co w tym smiesnzego ? buahhaahhaahahh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Co sie przecinków czepiasz :!: ECSik nie jest płytą przeznaczoną do OC. Stosując Chipoo BIOS lub Soft fsb można trochę pokręcić :!: Miałem pół roku temu taką płytę i nie powiem by to był shit absolutny. Moje MOBO nie sprawiało żadnych problemów Złożyłem sporo kompów z tą płytą i powiem, że tylko jedną oddałem do reklamacji (brak szyny 133) IMHO takie wypowiedzi ludzi którzy tylko słyszeli,że shit a nie widzieli, nie sprawdzili Płyta tania, ubogo wypasiona, drivery na płytce też takie sobie Płyta pozbawiona możliwości overclockingu z oryginalnym biosem Brak możliwości podnoszenia napięć Po wgraniu cheepo biosu można ustawiać FSB inne niż 100 i 133 Brak możliwości ustawiania timeingów pamięci Chipset SIS 735 Dlatego ta płyta jest tania. Shit to nie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Amoniak święta racja, po prostu nic dodać nic ująć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 daj se spokuj z fsb i zrob moda na mnoznik albo proca zmien na 1700+ 0,13 i mnoznik na mostkach ustaw przepalaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Amoniak święta racja, po prostu nic dodać nic ująć Zgadza się nic dodać nic ująć. Nie Shit ale za to Szajs. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 RedNacz miałeś kiedyś tego ECS'a??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Tiaaa Kłótnia OT To tak jak z bajką o żelaznym wilku :!: ECS`a jadą ci co go nie mieli, nie widzieli :!: ::::kyniu:::: zobacz ten link zobacz tu może ci pomoże :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Jaka jest różnica między kupą a ECS'em? Taka, że jak nasrasz sobie do obudowy to gorzej pachnie, ale za to lepiej działa. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ECS K7S6A jest wmiare za taka cene,tylko do o/c trzeba z mnoznikiem pokombinowac niebo lepsza od K7S5A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 te rednacz !!!!!!!!!! straszny z ciebie madrala (nie czepiaj sie ze nie pisze polska czcionka ;-) ) tak jak pisali wyzej koledzy, ecs jest to plytka dla "poczatkujacych" . sam kiedys taka mialem i nie mialem ZADNYCH z nia problemow mino podniesienia fsb na 147MHz !!!! po za tym forum jest po to zeby pytac lub/i doradzac , a nie nasmiewac sie z cudzego sprzetu i ludzi , ktorzy nie potrafia czegos tam zrobic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Nie rozśmieszaj mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 RedNacz miales kiedys ECS'a chociaz tylko przez 5sek w rece czy naczytales sie roznych rzeczy ze to shit i teraz chodzisz i to powtarzasz?? Mialem K7S5A i byla full stabilna. Bez problemu pracowala na fsb 150. Teraz na tej zobacz do ilu podkrecilem procka i chipset ma tylko pasywny radiatorek a na tranzystory nie wieje zaden wentyl i dalej jest stabilna jak skala wiec nie gadaj ze to jest shit :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Gościu nie widział nie miał a pierniczy jak ^%&*%^#$@ Jak ma coś na temat to niech nadaje. Co mu w tej płytce nie podoba :?: konkretnie co :?: zachowuje się jak dziecko w piaskownicy ":- dlaczego nie lubisz Andrzejka :?: - Bo ponieważ :!: -Powiedz czemu :?: - Bo tak :!: :evil: " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Gościu nie widział nie miał a pierniczy jak ^%&*%^#$@ Jak ma coś na temat to niech nadaje. Co mu w tej płytce nie podoba :?: konkretnie co :?: zachowuje się jak dziecko w piaskownicy ":- dlaczego nie lubisz Andrzejka :?: - Bo ponieważ :!: -Powiedz czemu :?: - Bo tak :!: :evil: " No i tu was mam...... :lol: Miałem K7S5A przez jakieś 2 tygodnie (zanim epoxa kupiłem) i muszę powiedzieć, że to jest jak fiat 126p. Jak się rozpędzi to jedzie. Ale wymagać od niego więcej niż 50 km/h to już wariactwo. Stabilny jak galaretka spadająca z 10000m w bardzo wietrzny dzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...