frogkiller Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witajcie rodacy. W piątek będę w apollo w Krakowie i potrzebuje kupić taki części jak w temacie. Interesuje mnie Pentium DC 2140 (232zł) i asus P5B (345zł) za resztę kasy planowałem kupić ram goodram pro 2x1GB 800. Niestety nie mają go obecnie na składzie a ja nie mogę czekać. Proszę o pomoc w dobraniu ramu do tego configa. Reszta kompa: 8600GTS (wygrana :) zasilka 380 tagan 250GB samsung sata 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jeśli koniecznie w Apollo bo nie możesz czekać, to jak tak przepatrzyłem na szybko to coś z OCZ. A może zamówisz w jakimś innym sklepie internetowym Kingmaxy 1066 lub kupisz a-data extreme na Allegro? No chyba że zależy Ci na czasie to coś z OCZ, ostatecznie tańszyb kosztem normalny Goodram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frogkiller Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) No opcjonalnie może dogadam sie z jakimś sprzedawcą na szybką wysyłkę. To jakie odpowiadały by z allegro?? Edit: http://allegro.pl/item224763044_team_group...e_dark_oc_.html http://allegro.pl/item226500737_a_data_ext..._4_4_12_oc.html co lepsze?? Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez frogkiller Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 W sumie to obie są bardzo dobre i obie powinny się bardzo dobrze kręcić. Ja chyba wybrałbym chyba a-data extreme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frogkiller Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ok. Dzięki za szybką odpowiedź. Będę brał te a-daty skoro są dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...