dumpmuzgu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 jaja sobie robisz? bo jak nie to szok normalnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 hehe, ależ nein :D takie coś znalazłem http://www.armedassault.com/dwnl_demo.html To chyba demo jedynki albo nie wiem czego. Mogli by dać jakiegoś triala czy coś. Zobaczyłbym czy to w ogóle pójdzie na tym sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 To chyba demo jedynki albo nie wiem czego. Mogli by dać jakiegoś triala czy coś. Zobaczyłbym czy to w ogóle pójdzie na tym sprzęcie. Szkoda nerwów... :) Btw orientuje się ktoś, kto miał do czynienia z pierwszą częścią arma, czy da się ustawić tam statyczny kursor, podobnie jak w arma2, czyli klasycznie reagujący na ruch jak w każdym fpp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Btw orientuje się ktoś, kto miał do czynienia z pierwszą częścią arma, czy da się ustawić tam statyczny kursor, podobnie jak w arma2, czyli klasycznie reagujący na ruch jak w każdym fpp ? Da się to "ustawić" jest od tego suwak w opcjach. Swoją drogą dla mnie to jedna z fajniejszych rzeczy wymyślonych w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Hahah :lol2: chyba trochę zmęczony byłem jak to sciągałem :lol: :lol: No co za blondynka ze mnie xD Nie zauważyłem takiej małej różnicy w tytule, mianowicie brak " II " no ale co tam, sprawdzę chociaż pierwszą część :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Da się to "ustawić" jest od tego suwak w opcjach. Swoją drogą dla mnie to jedna z fajniejszych rzeczy wymyślonych w grze. Gdzie konkretnie, bo obszukałem i nie mogę znaleźć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 To słabo szukałeś Opcje >Sterowanie >Pozostałe: Czułość myszy i max na lewo suwak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 To słabo szukałeś Opcje >Sterowanie >Pozostałe: Czułość myszy i max na lewo suwak. Trochę dziwnie tą opcję nazwali, w życiu bym się nie domyślił, że to od tego jest. :D Powinno być jako strefa przesunięcia czy coś w ten deseń... ale dzięki za pomoc. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Pytanie do wszystkich posiadajacych legalne (badz mniej) Arma2. Czy podczas instalacji mamy do wyboru jezyk napisow? Jesli tak, to jakie sa te jezyki? W zaleznosci od regionu, czy producent udostepnil pelna game? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Arma 2 na max ustawieniach, więcej tutaj http://www.pcgameshardware.com/aid,686796/...-graphics/News/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Wow! To się dopiero nazywa wojna - Nie ukrywam, że po tym materiale zbieram szczene z podłogi. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Miazga. Szkoda, że nie potrafią dopracować AI oraz fizyki albo po prostu użyć PhysX. To też jest dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Kolejne info o grze tym razem pierwsze potwierdzone benchmarki :/ http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33236&r=top Widac jednak ze do full detali w popularnej rozdzialce 1680x1050 obecne karty nie maja szans na grywalny framerate . Widac za to ze gra lubi duzo GHz na CPU i potrafi zapewnic do 35% wieksza wydajnosc na 4 jajkach i7 To teraz czekam na nowe karty AMD , szkoda ze az 3 miesiace czekania ;/ Edytowane 12 Czerwca 2009 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Według tego wykresu (i opisu tłumaczonego przez google) nie ma różnicy między c2d i c2q. Dopiero i7 ma wyższą wydajność :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Napiszcie moze jak stoi w grze SinglePlayer ?? Bo slyszalem ze cienko , ze niby gra tylko do multi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 pewnie, ze do multi. gdyby miala tylko SP to malo kto by kupil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Gra ma ciekawą i rozbudowaną kampanię SP(nie napisze nic więcej bo nie mam gry) ale jak poprzednicy ma kampanię i misje pojedyncze do rozegrania. No i wiadomo MP też ma. Edytor też jest jak by co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Za Tydzień ma być DEMO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Za Tydzień ma być DEMO! Jesli tak to pozostaje sie teraz wstrzymac z wywodami i gdybaniem bedzie demo bedziem testowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 ciekawe czy bedzie multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zobaczcie wyniki benchmarka :> http://www.purepc.pl/rozrywka/demo_arma_ii...lka_benchmarkow Albo GPU blokuje CPU, albo to wałek, albo gra będzie miała straszne wymagania realne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Caleb to juz bylo Pare postow wyzej podalem linka do zrodla jest tam tez porownanie wydajnosci CPU . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dla sprawdzenia na prawie "legalnej" kopii gry wyniki są wstrząsające. CPU na 3.6Ghz Karta jak w podpisie, da się grać ale 22-29 FPS ustawienia: wszystko na normal i dwie opcje na high chyba albo trzy. Sprawdze dokładnie po powrocie do domu. Wymagania powalają. Gra bardzo ciekawa i rozbudowana zapewne dla MP, SP sprawdze dziś albo jutro. Aha widoczność na 2500 ustawiona. Ogolnie słabo zoptymalizowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 lepiej niz jedynka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Nie srajcie ogniem można zjechać z detalami i gra nie wygląda tragicznie, przy czym działa ok na starym sprzęcie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 No grafika jest całkiem całkiem to fakt, ale uwazam poprostu ze słabo zadbali o optymalizację, Pierwszej nowość to sprzętu może nie mam ale myśle że to lekka przesada , ludzie na lepszych grafikach też mają kiepski FPS. Owszem detale w dół tylko że wtedy coś za coś :> . Może to wina tej "prawie" legalnej kopii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zjedź z fillrate'em, bo domyślnie chyba na 125% jest ustawiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 @SubMaFioZo. jak wyglada sprawa wyboru jezykow podczas instalacji? Tutaj premiere mam 17-ego, ale boje sie, ze bedzie tylko czeski.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ogólnie gra jest wielojęzykowa, ale nie wiem, czy to nie zależy od klucza, jaka będzie domyślna wersja, chyba podobnie było z arma 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ponoc Czesi i Niemce juz graja w ARME II ?? moze ktos cos przytestowal ??? juz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...