gargamel2005 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 :) Odrazu na wstępie z temat założyłem z czystej ciekawości jak jakiś moderator uzna że zaśmiecam forum niech usuwa Otóż mam radiówkę 1Mbps :rolleyes: i udało mi się wyciągnąć tyle Jak sądzicie da rade z tego jeszcze coś wyciągnąć i czy mój wynik jest w miare dobry jak na taki internet a dodam że robiłem to w okolicach 18 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ale osochosi? Megabajt MGB-350Szmień zasilacz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 żeby nie było tak całkiem bez sensu to fajny masz internet =) jak zasięg ? raczej więcej nie wyciśniesz zmień zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 zasięg no to jestem 1 kilometr od anteny nadawczej a pingi na biegu jałowym w okolicach 2ms :blink: pytałem się czy taki necik może być bo mój admin od neta nowe łącze postawił i teraz tak ta radiówka chodzi i tak chciałem się dowiedzieć czy u innych też tak śmiga czy może lepiej :D A co wy z tym zasilaczem 4 rok już na nim jadę od czasu do czasu trzeba go odkurzyć bo się przegrzewa a tak to daje radę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ale o co chodzi z tym calym tematem? Masz neta, ktory chodzi Ci zgodnie z nominalna predkoscia (tylko upload cos do bani, ale nie pocghwaliles sie jaki masz upload), nad czym tu jeszcze deliberowac? I zmien zasilacz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 :-P ale żem zamieszania narobił Upload A z tym tematem chodziło mi o to czy to dobrze chodzi :-P :wub: Megabajt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Hm, wszyscy mowia ze jak radiowka to pewnie beznadziejnie... ale to nie zalezy od radia tylko od admina - sa przeciez linki(P2P, bo P2P ale przeciez radio:P) ktore dusza po 10mbit symetrycznie. Jak admin nie jest pazerny(zbytnio) na kase, podlacza ludzi z rozwaga, ma dobre lacze na swiat to czy radio czy kabel biegac bedzie podobnie(moze troche wyzszy ping). Ludzie na kablach tez maja historie z pingami 2000 ms do wp i transferem 2kB/s PS : czy ja powinienem pochwalic sie transferem 128kB/s jak siedze z laptopem na kanapie w drugim pokoju i przez SoftAP i Speedstream 4100(DSL Dialog 1) i ciagne z netu? Imho temat bez sensu... Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez piterus90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...