jonathan Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Zna ktos asemblera??? Potrzebuje wszelkiej pomocy zwiazanej z tym dziadostwem. Ebocki albo jakies lekcje i kursy w plikach tekstowych. Jezeli posiadacie takowe slijcie na maila. Szukalem w internecie ale jest tego niewiele i wiekszosci sie to powtarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 polecam wydawnictwa Helion "Cwiczenia praktyczne z assmeblera", koszt to jakies 15-20 zl, a dosc dobrze napisana. i po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Heehehe chyba mu niechodziło o ksiązke za 20 zł no, ale to siewytnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Maq mnie rozumie. Ksiazka mi nie jest potrzebna. Nie mam zamiaru dluzej sie bawic asemblerem chce go tylko zaliczyc i miec z glowy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Maq mnie rozumie. Ksiazka mi nie jest potrzebna. Nie mam zamiaru dluzej sie bawic asemblerem chce go tylko zaliczyc i miec z glowy. :)Co to za szkoła w której wymagają znajomości Assemblera ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Mila College Sprawa juz przedawniona zaliczylem na 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 gratuluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Dzieki. Ale sie nameczylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...