Skocz do zawartości
roth

Pytanie do wlascicieli epoxa 8RDA+

Rekomendowane odpowiedzi

Macie moze wyjscie na plycie na sledzia z dodatkowym wyjsciem audio(centralnlny itd i cyfrowe)??? Bardzo mi na tym zalezy zeby byla taka mozliwosc. I chyba bedzie pasowalo z msi bo to chyba standard. Jak bedzie wyjscie to jutro lece do sklepu:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie wie? zalezy mi na tym bardzo!!! A co mozecie powiedziec o mozliwosciach (oc) chaintecha zenitha iSOLTEK SL-75FRN-L GOLDEN. Moze on to ma(wyjscie na tego sledzia) no chaintech na 100%. Prosze o szybka odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie moze wyjscie na plycie na sledzia z dodatkowym wyjsciem audio(centralnlny itd i cyfrowe)??? Bardzo mi na tym zalezy zeby byla taka mozliwosc. I chyba bedzie pasowalo z msi bo to chyba standard. Jak bedzie wyjscie to jutro lece do sklepu:)

Dokladnie nie wiem ale center to chyba zmioenia sie wysjscie mikrofonu w opcjach muzyki (moge sie myylic mialem ta plytke przez tydzien tylko :( ichodzila z moim audigy 2 wiec tamta omuzyke odpalilem zeby sprawdzic czy dziala :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie o to chodzi ze nie chce dzielic tych wyjsc na glosniki/line in mic. Mam do podlaczenia zestaw 5.1 , karte tel i mikrofon to w sumie 5 jackow a na nim sa tylko 3:( msi ma wlasnie 5 i chcialbym przepiac z niej sledzia)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba coś tam się kombinuję z wyjście mic. Ja audiofilem to pewnie zostanę jak kupie se głośniki z prawdziewego zdeżenia. :)

A jak masz kasę na Zenita to kupuj (ale to nie Epox mimo wszystko).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna do wszystkiego czlowiek musi dojsc sam. Wiec jesli to to to wystarczy podpiac sledzia z kt4 ultra tego co mam i po klopocie. Musze tylko znalezc rozpiske wyjsc na kt i moge cos pokombinowac

P.S. Wlasnie rozpoczolem krucjate 8RDA+ i narazie w krakowie jej nie moge namierzyc:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie czekam jak oddadza msi z serwisu to sprawdze. A tera testuje tego Epoxa:) Calkiem ladnie to chodzi. Moj konf to teraz epox8RDA+ 1,7 JIUHB 0302@2400+(1,6V) i 2X256 333 Twinmos:) Tera stoje przed kupnem wentylatora bo mam tracera(duze miedizane bydle ale moze znajde cos lepszego:) Macie jakis faworytow? (WC odpada z przyczyn ideologicznych)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie czekam jak oddadza msi z serwisu to sprawdze. A tera testuje tego Epoxa:) Calkiem ladnie to chodzi. Moj konf to teraz epox8RDA+ 1,7 JIUHB 0302@2400+(1,6V) i 2X256 333 Twinmos:) Tera stoje przed kupnem wentylatora bo mam tracera(duze miedizane bydle ale moze znajde cos lepszego:) Macie jakis faworytow? (WC odpada z przyczyn ideologicznych)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tylko w ramach ostrzeżenia powiem, że jak podpiąłem do 8RDA+ śledzia z wejściem i wyjściem SPDIF od Asusa (w sumie przecież standardowe), to poszło z dymem... Dosłownie :) Ale poza tym nic się nie stało, heh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze ktos poleci jakis dobry radiator? V7+ ale trudno w krakowie dostepny. Moze cos innego

A od czego jest internet i zakupy w "wirtualnych" sklepach :?: W kazdym pewnie znajdziesz V7+ bo na prawde warto...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...