Skocz do zawartości
ernieball

athlon xp na allegro...... ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też za 210 kupiłem miesiąc temu. Ale z przemytu. 8)

czytam twoje wypowiedzi i ty cfaniak jesteś ...myślisz że zjadłeś wszystki rozumy ?? pewno masz 12 lat przyszcze na mordzie i nocne moczenie...uspokuj sie kolo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A za wciskanie kitu ludziom o tym jakie to 0302 jest lepsze od 0251 powinni wszadzać do pierdla. :twisted:

Ile przetestpowales prockow 51 a ile 02? Wyciagnij srednia z krecenia to pogadamy. Przypomne tylko ze w 51 byly tez serie JUICB. A ze swojego ustawiles na 2,4GHz przy 2V Vcore to zadne osiagniecie. Ciekawe ile ciagniesz na default? Takie krecenie sie liczy najbardziej a nie kosmiczne podnoszenie napiecia.

Na defaulcie to mam 2275 Mhz na Vcore 1.65 i VDimm 2,77 (dużo, wiem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też za 210 kupiłem miesiąc temu. Ale z przemytu. 8)

czytam twoje wypowiedzi i ty cfaniak jesteś ...myślisz że zjadłeś wszystki rozumy ?? pewno masz 12 lat przyszcze na mordzie i nocne moczenie...uspokuj sie kolo

Jak już musisz wiedzieć PAJACU to wstąpiłeś to na 1 dzień przed moimi 20 urodzinami. Ale ja za głupote nie bije ludzi. Tylko sie odp****** bo następnej wojny nam nie potrzeba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

REDNACZ-----------> co do grafy to rozwiń temat dotyczący "chyba kpisz" mam już 15 przykładów ( że mam rację ) czekam na twoją kopię. Rozumiem z twoich wypowiedzi że czym szybszy proc tym szybsze gry......................    

Ty kpisz czy o drogę pytasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

REDNACZ-----------> co do grafy to rozwiń temat dotyczący "chyba kpisz" mam już 15 przykładów ( że mam rację ) czekam na twoją kopię. Rozumiem z twoich wypowiedzi że czym szybszy proc tym szybsze gry......................    

Hehehehe noi widziwz że jesteś kozak co rzuca puste słowa na wiatr ... Myślisz że kto ty nie jestes ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehehe noi widziwz że jesteś kozak co rzuca puste słowa na wiatr ... Myślisz że kto ty nie jestes ....

Po pierwsze to wiatry to twój stary puszcza.

Po drugie. Przykład.

Miałem 4 tygodnie temu celka 500 i 256 ramu z kartą Voodoo 3 2000.

Grałem na nim w Icewind Dale II. Miałem włączony fraps.

Liczba klatek na połowie ustawień osiągała 9-11.

Teraz gram na Athlonie 1700+(nieprzetaktowanym) 256 DDR/333 i na karcie UWAGA!!!!!!! Rage 128 4MB!!!!!!

Klatek na full wypasie jest 18-20. Jak jeszcze raz usłyszę, że taktowanie procka nie daję wyraźnego skoku wydajności to sie zesram ze śmiechu. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej już nic nie napiszę bo jak się masz ze śmiechu zes........... jeśli tak piszesz to to tak musi być. ja miałem na myśli różnicę w 20 klatkach. Aby podnieść fps o 25 klatek podkreciłem rdzeń z 275 na 283 i pamiątki również (radek 8500) i dało to lepszy efekt. Ale skoro kolega ma voovdoo to polecam się. Mam w szufladzie 3 takie karty, jedna to super wypas. Chyba voodo 3. A poza tym Panie Rednacz jestem ciekawy ile ma Pan lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i powstal kolejny off topik wojenny THX RedNaczowi gdzie ty tam smrodek :twisted:

:arrow:

Nie powtorze mojej rady z poprzedniego watku o ecsach :arrow:

"""Jak jeszcze raz usłyszę, że taktowanie procka nie daję wyraźnego skoku wydajności to sie zesram ze śmiechu """

TU KONKRETNIE OT SORY ZA ZAMIESZANIE ALE LESZCZ MNIE WQ

Dla twojej wiedzy to zalezy od tzw sklowalnosci grafy tu przyklad - dla gf ddr zmiana d900-xp1900+ i zmiana z 256sdr@133 na 512ddr@276 dala <1000 3dmarkow2000 tu skok z ~6400 do 7200 chyba dodam... ze karta krecona jak sie dalo 155/360 ALE DALO KOPA co innego dla tej grafki z 300 na 900 kopa pewno by dalo cud.... skalowalnos grafy zalezy od jej architektury

A na koniec nowa rada - Zniknij na dwa dni to moze ktos zapomni

powoli ludzie zaczynaja czerpac radoche z wzucania ci :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już musisz wiedzieć PAJACU to wstąpiłeś to na 1 dzień przed moimi 20 urodzinami. Ale ja za głupote nie bije ludzi. Tylko sie odp****** bo następnej wojny nam nie potrzeba.

tu chyba pisze ??

po co sie najezdzacie

to chyba normalne ze jak zmieniles procka na 3x lepszego bedziesz mial wiecej klatek ale gdybys zmienil na lepsza grafe mialbys o wiele wiekszy skok bo w grach liczy sie przedewszystkim k. graficzne i tu chyba nikt niezaprzeczy

a ramy tez pomoga unie byl skok 1000 punktow w 3dmarku2001se kiedy zmienilem z sdr'ow na ddr'y

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jajco prawda!!!! Jakieś pół roku temu przesiadłem się z CLAP na G$Ti4200 i przy PIII800Mhz prawie wszystko chodziło identycznie jak na G1DDR. Były wyjątki (np. Aquanox).

ooo 8O

czyli miedzy voodoo3, Rage 128 4MB -A- gf4ti niema roznicy ??

to ja niezmieniam swojego voodoo'sa a sie napalilem bo mam juz kase na nowego ti4200 :P :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i powstal kolejny off topik wojenny THX RedNaczowi gdzie ty tam smrodek :twisted:

Noi jak mówie że RED NACZ to kretyn który jest dla kazdego zagrożeniem to tak jest ..jestem na 5 forach i takiego samochwałka i kretyna NOIGDZIE nie widziałem ...nic tylko dac leśniczemu pół litra niech odstrzeli <span style="color:red;">[ciach!]</span>iszcze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...