kubcio Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 prosze o jakies info... co jest dobre [ja sie zastanawiam nad HP PhotoSmart 720] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 prosze o jakies info... co jest dobre [ja sie zastanawiam nad HP PhotoSmart 720] HP 720 to dobry aparat warty swojej ceny (3 mpix, wyjście video, zoom optyczny), zastanawiałem się nad nim ale ma jedną wadę czyli wielkość, jest za duży żeby na codzień nosić go w kieszeni, aha i jeszcze gumowa klapka w nimnie wzbudza zaufania oraz ma długi czas gotowości. Wybrałem Canona A200 pomimo że 2 mpix to porównywałem zdjęcia z obu i HP jest tylko minimalnie lepszy (Canon ma znakomitą optykę), mały czas gotowości i jest nieduży i lżejszy spokojnie można go nosić w kieszeni. Canon jest tańszy o 300 zł ale nie ma wyjścia video ale z kolei używa o wiele tańszych nośników Compact Flash. Ogólnie oba aparaty są godne polecenia, musisz sam ocenić na czym Ci bardziej zależy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr19772 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Masz do wyboru albo kupic Canona A40 którego juz nie produkują albo kupić tańszego A200 albo zaczekać z 2 max miechy i kupić nowego A60 iA70 zastąpi A40 lub A300 zastąpi A200 takie modele wprowadzi canon na polski rynek. Ja osobiście posiadam A40 i nie narzekam dla mnie wystarcza jeśli chcesz robić super marko albo zdjecia w ruchu to oglądnij sie za innymi modelami :D www.a40.wz.cz tu masz moja stronę. Teraz naiszę ci dane techniczne tych aparatów a ceny są oriętacyjne : Opis A60 2,0 Mpix zoom optyczne 3 krotny zasilanie AA -1300 zł Opis A70 3,2 Mpix 3 krotny zoom optyczny zasilanie AA 5 cm makro - 1600 zł Opis A300 3,2 Mpix makro od 5 cm zoom cyfrowy 5,1 - 1000 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr19772 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Jeszcze raz ja ;) zastanów się pożadnie nad tym HP Photosmart masz w nim dużo np droższe pamieci SD jak sienie mylę a tak wogóle radził bym ci pocztać na grupie dyskusyjnej pl.rec.foto.cyfrowa ;))) a tam się dowisz dla czego nie polecają HP ;)))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 A ja bym sie zastanowil nad Ricohem - on uzywa najtanszych pamieci SmartMedia - za cene 64 MB w SecureDigital masz 256 MB w SmartMedii. Hmm... slyszalem ze Canon strasznie wolno robi zdjecia, zanim "przemieli" swiezo zrobiona fotke i zapisze w pamieci mijaja wieki... Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 a ja mam canona psa200 i chciałbym zdementować opinię o długim zapisie zdjęć - tzn jest pewna zależność - im większa karta tym wolniej canon zapisuje zdjęcia ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 moj kolega akurat sprzedaje prawie nowego PowerShota A200 za 800zl (bo napalil sie na jakis "SUPER NEW") - jesli jestes chetny to daj znac na rapra@box43.gnet.pl lub GG #923951. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 powiem krotko: hp photosmart 720 ma malo manualnych funkcji ustawien ekspozycji. polecam sony dcs p-15 (1299 zł). mam go od kilku m-cy i swietne zdjecia wychodza. a pozatyn ma akumlatorki i ladowarke, i jeszcze karte 16 mb. Polecam !!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Jaka w tym Soniaczu jest matryca, zoom i standard kart? Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 1. 2,0 MegaPixeli (1600x1200) 2. 2x Optical Zoom 3. Memory Stick Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 przeciez HP [720] jak wynika z opisu to rozklada reszte aparatow w tey cenie jak na dzis [1197zł (cena z Komputronika)] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 przeciez HP [720] jak wynika z opisu to rozklada reszte aparatow w tey cenie jak na dzis [1197zł (cena z Komputronika)] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...