Jacek_:D Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam, chciałem sobie kupić kartę TV do notebooka. Mogę tanio dostać Avermedia AverTV E500, ale mam 2 pytania: Czy ma ona radio? Czy zainstalował ją ktoś pod Vistą? Bo nie chcę kupować w ciemno, żeby mi później nie leżała w szufladzie, a na stronie producenta nie ma sterów do Visty, chociaż te pod XP mogą być kompatybilne z Vistą. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 jak stery są pod xp a masz viste, to na stronie producenta zobacz czy nie ma sterów dla visty jak nie, chyba nie warto ryzykować choć produkt można zwórcić w 10 dni roboczych chyba. Z vista tylko problemy, moze być niekompatybilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACATHORN Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Ja polecam AverTV Hybrid +FM Volar (HDTV ready) chodzi pod Vistą (ma nawet taką dedykację) bardzo mały tuner USB (klucz USB) z pilotem i antenami do TV i FM super zapis i odbiór. Spisuje mi się świetnie i gorąco polecam (ma też przyszłość - HDTV). Kupiłem za 250 zł w sklepie w Giżycku (na allegro 302zł) wiec myślę że w większym mieście będzie taniej pozdrawiam. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...