MariuszDW Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Jak ktos ma ochotę teraz na sesyjkę to zapraszam. Trochę nudnawo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 fajnie sie gralo dzisiaj, ale juz dostalem 3 DC pod rzad wiec juz nie mam sily szukac serwa :) mam nadzieje, ze jutro tez pogramy! moj nick w Grid' to sznikers zapraszam do gry =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 no na dzisiejsza sesje zaspalem niestety ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Na gram.pl jest pre-order cena... 80 zł :D Nic tylko brać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 W Ultimie mają po 85, niby angielska wersja, tylko czy to pewne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Ta gra w singlu jest do d..y, jedynym smaczkiem w tej grze jest multiplayer jednak :) jako że model jazdy jest z singla grają w dużej* większości c..y. Lubię zagrać w tę grę od czasu do czasu gdyż zawsze mam nadzieję na "a może" - nie będzie noobów, przejadę cały wyścig, będzie kultura jazdy i wtedy pojawia się "ale" - jestem idiotą, co ja sobie myślałem przecież ta gra jest skierowana do dzieci NEO co kupują gazetki z racerami w kiosku za 4,99. *czyli 95% Do napisania tego posta skłonił mnie wyścig w którym prowadziłem a na końcowej prostej jakiś debil się ustawił w poprzeg drogi i było po sprawie. Nastepnie zostałem wyrzucony z serwera. Mam nadzieję że nikt nie kupi tej gry i Codemaster zrozumie że schodzenie do kategorii wiekowej 8+ nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 W każdej grze na multi trafiają się debile. Tutaj just to trochę bardziej frustrujące, bo skutki ich postępowania są bardziej opłakane. Zmieniasz serwer i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) dzisiaj troche potrenowalem z bratem przed kolejnym warm up (wczoraj nie moglem byc) i oto efekty: Jak chce ktos pograc to serwer stoi na Eu/Damage On/Catch Up Off/Short Edytowane 22 Maja 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka ocean Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Pre-ordera biorę w następnym tygodniu :) Co do gry. Jest sporo ostrej jazdy, niezłego klimatu i bajeranckiej (mdłej trochę) grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 chcialbym z gory podziekowac Naxt'owi, DrSour i PolskiemuKierowcy za wysmienita gre :) DrSour i ja poblismy swoje rekordy na EU :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka ocean Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Jakby co to gramy: Europe Damage On Catch Up Off Short Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) wypasik gra :) Moj nick to GURU500pl :) Juz sie troche wprawilem :) ogolnie pierwsze wyscigi ktore mnie tak wciagaja:) Chodzi o multi oczywiscie:) Edytowane 22 Maja 2008 przez GURU500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Ja narazie przestałem grać w demo bo mi sie jeszcze gra znudzi :). Czekam na fulla (fajnie ze po 80 zł jest :)) ale chyba kupionego w sklepie a nie gram.pl (zanim mi to dojdzie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka ocean Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Ja tam w preorderze sobie wezme. Zawsze dwie dychy do przodu(nawet 4 bo mój kolega też chce zamówic). (zanim mi to dojdzie...)Możesz rozwinąc?? Ja nigdy nie brałem w pre-orderze więc niewiem jak tam z przesyłką w gram.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) chcialbym z gory podziekowac Naxt'owi, DrSour i PolskiemuKierowcy za wysmienita gre :) DrSour i ja poblismy swoje rekordy na EU :] ja tez wam dziekuje,swietnie jezdzicie i bardzo trudno was pokonac,bardzo wysoki poziom i kultura jazdy. Edytowane 22 Maja 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Jakie kręcicie czasy 1 lap w USA? Mój (do tej pory) najlepszy to 1.50.93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Jakie kręcicie czasy 1 lap w USA? Mój (do tej pory) najlepszy to 1.50.93 Jak mnie ktoś pogoni to spokojnie 1.47-48 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Jak mnie ktoś pogoni to spokojnie 1.47-48 :wink:1.44.?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Huh, nieźle, z asystami czy bez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Huh, nieźle, z asystami czy bez?Przecież to oczywiste ze wszyscy śmigają na z asystami na full. Grid ..... fujj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Imo jazda z asystami to 0 zabawy, samochód jedzie jak po szynach. Bez asyst już jest lepiej chociaż nadal trudno o niekontrolowany poślizg... zapomniałem dopisać do mojego poprzedniego pytania właśnie, że chodzi o czasy bez asyst :) Edytowane 23 Maja 2008 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Ja tam w preorderze sobie wezme. Zawsze dwie dychy do przodu(nawet 4 bo mój kolega też chce zamówic). Możesz rozwinąc?? Ja nigdy nie brałem w pre-orderze więc niewiem jak tam z przesyłką w gram.pl Znając zycie to dojdzie po 20 czerwca a na necie bedzie już można nabyć od 31 maja (może nie w PL ale zawsze). Licze ze w Empikach bedzie na początku czerwca czyli przed 10 ;]. W multi każdy jeździ na asystach bo tak jak w TDU "pan" sesji nie może wymusić jednakowych ustawien asyst dla każdego. W singlu można spokojnie bez asyst jeździć. Btw jest ktoś z PPC który pobił moje 46mln w drifcie ? ;]. Ja od tamtego czasu już sie nie ślizgałem (jakoś nie chciało mi sie dobijać do 60mln ;p). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Btw jest ktoś z PPC który pobił moje 46mln w drifcie ? ;]. Ja od tamtego czasu już sie nie ślizgałem (jakoś nie chciało mi sie dobijać do 60mln ;p). Ja narazie zrobiłem 40 965 936 :-) Jak pobije twój rekord to zamieszcze screena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Imo jazda z asystami to 0 zabawy, samochód jedzie jak po szynach. Bez asyst już jest lepiej chociaż nadal trudno o niekontrolowany poślizg... zapomniałem dopisać do mojego poprzedniego pytania właśnie, że chodzi o czasy bez asyst :) Bez asyst nie gram bo szkoda nerwów, a w multi i tak jeździ sie z asysatami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Btw jest ktoś z PPC który pobił moje 46mln w drifcie ? ;]. Ja od tamtego czasu już sie nie ślizgałem (jakoś nie chciało mi sie dobijać do 60mln ;p). Ja narazie zrobiłem 40 965 936 :-) Jak pobije twój rekord to zamieszcze screena. elegancko :). Bedzie z kim walczyć wiec życze powodzenia :P. scratix Dużo tracisz ze jeździsz z asystami nawet w singlu. Model jazdy z all on jest fatalny (ale na demo multi styknie) a bez wygląda to dużo lepiej (szczegolnie bez TC). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Grałem teraz 2 godzinki w multi, zabawa super, ale trafiło mi się kilku debili :angry:. Raz ładnie wyścig trwał aż nagle dwóm gościom odwaliło i zaczęli jechać pod prąd, potem jakiś francuz specjalnie mnie wyrzucił z drogi, goniłem go przez cały wyścig, był ładnie na 3 miejscu aż tu nagle z zemsty ładnie go skasowałem na ostatniej prostej :wink:, ogólnie fajna zabawa. Edytowane 23 Maja 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Grałem teraz 2 godzinki w multi, zabawa super, ale trafiło mi się kilku debili :angry:. Raz ładnie wyścig trwał aż nagle dwóm gościom odwaliło i zaczęli jechać pod prąd, potem jakiś francuz specjalnie mnie wyrzucił z drogi, goniłem go przez cały wyścig, był ładnie na 3 miejscu aż tu nagle z zemsty ładnie go skasowałem na ostatniej prostej :wink:, ogólnie fajna zabawa.Albo wstek na starcie. Ja narazie przerywam zabawę. Poczekam aż się wyszumią. W domu zaczęli patrzeć na mnie jak na wariata klnącego do monitora :lol2: Stary i głupi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Czyli tylko ja mam taki problem że widzę prawie co chwile Lost Connection? Inne gry na multi chodzą dobrze tylko ta strzela fochy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Bo to demo jeszcze niedopracowane. W full powinno byc ok:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Bo to demo jeszcze niedopracowane. W full powinno byc ok:) No ja myślę bo kupowanie gry dla samego singla trochę mija się z celem, a gra jest warta zakupu. ps. Nie wiecie dokładnie jakie autka tam będą? Ja słyszałem że ma być Ferrari Enzo i F430, to jak taki Mustang zawija asfalt na starcie to aż boje sie pomyśleć jakie osiągi będą miały takie cuda :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...