yuucOm Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 No ja myślę bo kupowanie gry dla samego singla trochę mija się z celem, a gra jest warta zakupu. ps. Nie wiecie dokładnie jakie autka tam będą? Ja słyszałem że ma być Ferrari Enzo i F430, to jak taki Mustang zawija asfalt na starcie to aż boje sie pomyśleć jakie osiągi będą miały takie cuda :rolleyes: Bez tc już tak nie zawija ;]. Niemniej niekiepskie są starty w tej grze (chyba jednak samochody są na nitro metan ;]) - chociaż w sumie to sportowe wózki :). Bez tc dużo to lepiej wygląda i tyle ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafowicz Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Ja narazie zrobiłem 40 965 936 :-) Jak pobije twój rekord to zamieszcze screena. Jak wy to robicie to ja was podziwiam :) Ja zrobiłem 6mln i uważam, że jestem dobry <_< Takie 40mln to robisz z asystami all off ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Jak wy to robicie to ja was podziwiam :) Ja zrobiłem 6mln i uważam, że jestem dobry <_< Takie 40mln to robisz z asystami all off ?tc on a dalej off + manual bo na klawie gram ;]. Na padzie spokojnie można wszystko wyłączyć. Możecie miec all on all off mnie to stuka - wynik sie liczy w drifcie ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Częściowa lista samochodów." Race Driver GRID Car List (Confirmed from Pictures and Trailer) A Martin: DB9R BMW: BMW M3 Touring Car Chevy 2008 Chevrolet Camaro Chevrolet Corvette C6R Chevrolet Corvette (C6) Chevrolet Malibu Touring Car Dodge: 2008 Dodge Challenger Dodge Viper SRT10 Coupe Ferrari Ferrari F430 LM Race Car Ford: Ford Boss Mustang Ford Shelby Mustang Cobra Nissan: Nissan 350Z D1GP Drift Car Nissan Skyline GT-R (R34) D1GP Drift Car Nissan Silvia (S13 or 14) Porsche: Porsche 911 GT3 LM Race Car Porsche LMP Race Car Saleen: Saleen S7 Twin Turbo LM Race Car Saleen S7 TT Subaru: Subaru Impreza D1GP Drift Car Toyota Toyota Supra D1GP Drift Car Toyota Tureno (AE86) Other: Unknown Race Car Unidentified Car (Possibly an Acrua RSX Touring Car or Honda Integra Touring Car) Manufacture Total:13-14 Car Total: 23 Sobie podriftuje ae86 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Nissan Skyline GT-R (R34) D1GP Drift Car Nissan Silvia (S13 or 14) Car Total: 23 Sobie podriftuje ae86 :rolleyes: Silvia to chyba s15 ;p ale pewnie sie myle. Super że jest najfajniejszy ze skylinów (czyli r34) :P. Mi tam styka te ponad 50 samochodów które podobno ma być w fullu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka ocean Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) Gramy: Europe, Damage ON, Catch Up ON, Short. Edytowane 24 Maja 2008 przez demolka ocean Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Silvia to chyba s15 ;p ale pewnie sie myle. Super że jest najfajniejszy ze skylinów (czyli r34) :P.Silvia to s10, s11, s12, s13,s14 i s15 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Gramy: USA, Damage ON, Catch Up ON, Short.Ok wbijam bo już stosunkowo "dawno" nie grałem :). Mam nadzieje ze na Was trafie. Silvia to s10, s11, s12, s13,s14 i s15 :>No własnie wiem ze taki wysyp silvii jest :P Po przeanalizowaniu zdjęć imo to jest s15 albo s14 s15 - bardzo podobny do tego z dema ;p http://www.allcarwallpapers.com/wallpapers...via-s15-741.jpg s14 http://www.versionselect.com/images/tempura10.jpg s14 jest bardziej płaski a w demie ten nissan z tyłu jest wyższy niż z przodu ;p. Przez te body kity to mało widać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Ferrari Ferrari F430 LM Race Car A gdzie Enzo miało być podobno :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 A gdzie Enzo miało być podobno :cry:Przecież to niepełna lista ;]. Enzo imo i tak imo ssie (są lepsze ferrari mimo że nie lubie tej marki - f430, f40 ;], gto.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Przecież to niepełna lista ;]. Enzo imo i tak imo ssie (są lepsze ferrari mimo że nie lubie tej marki - f430, f40 ;], gto.) Co Lambo lepsze :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Co Lambo lepsze :lol2: :lol2:Też nie ;]. "I SKY RUN" dużo mówi - only skyline, no przejdzie jeszcze honda nsx ;]. Ale to nie temat na takie dyskusje. A poza tym o gustach sie nie dyskutuje (przecież napisałem imo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) No i stało się, 47 mln przebite w drifcie :banana: Niema to jak rekord na niedzielnym kacu. Edit: ciągle nie mam drift kinga i legend bo nie wiem jak się to robi. Wynik zrobiony na klawie z tc on. Edytowane 25 Maja 2008 przez markee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Widzę że spory kawał drogi przede mną...bo wczoraj cieszyłem się po uzbieraniu 1mln :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) No i stało się, 46 mln przebite w drifcie :banana: Niema to jak rekord na niedzielnym kacu. Edit: ciągle nie mam drift kinga i legend bo nie wiem jak się to robi. Wynik zrobiony na klawie z tc on. :D Pięknie ale mnie nie pobiłeś :). Wcześniej nabiłem 46mln i nie dałem skrina oto on: Wynik lepszy lekko ponad 20k ale zawsze :P. Nadal jestem forumowym mastahem drifta (w gridze :P). Edytowane 25 Maja 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Jednak musze cie zmartwić bo zrobiłem 47 mln. Edytowałem posta wyżej. Myśle, że ten wynik da się jeszcze poprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Jednak musze cie zmartwić bo zrobiłem 47 mln. Edytowałem posta wyżej. Myśle, że ten wynik da się jeszcze poprawić. Tym lepiej dla mnie ;]. Do kubicy bedzie koło 60mln ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Drift kinga latwo zrobic tam, gdzie sa "podwojne zakrety" w jedna strone. Drift legend tez sie pewnie jakos da, ale nigdy mi sie nie udalo ;) Moj rekord to 2.8kk, wiem, ze marnie :P http://pl.youtube.com/watch?v=pXIytZa29SQ Ponad 80kk... Edytowane 25 Maja 2008 przez darkx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Da sie pewnie i 100 chapnąć ale to trza zrobić drift legend w 5 miejscach (czyli 15 razy na cały drift ;]). Narazie tyle: Forumowy mastah is back :lol: (for now ;]). fajny ma mnożnik koleś z 80mln (mój to zazwyczaj 45)... Śmieszne jest to ze ma tylko 1 drift legend. Skoro tak to i ja bedzie ciągnął tylko mnożnik ale to po Kubicy ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Co wy na kodach gracie :P , ja to kaleczniak chyba jestem ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Ja najwięcej zrobiłem ok 900tys :razz:, gram na klawie i wszystkie wspomagacze na on. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Ogólnie konkurencja nie śpi :E http://img254.imageshack.us/img254/8181/gr...63165761lb6.jpg 76mln na kierownicy... Ehh... a mi 1mln nie potrafi wskoczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Ogólnie konkurencja nie śpi :E http://img254.imageshack.us/img254/8181/gr...63165761lb6.jpg 76mln na kierownicy... Ehh... a mi 1mln nie potrafi wskoczyć... MIód malina :). Dzieki temu od razu chce mi sie grać i pobijać to. Dziś ale wieczorem spróbuje 80mln zaatakować. Trzymajcie kciuki :lol: :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Drobna poprawka - stukło tamtej osobie 77mln ;) I nie daje za wygraną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Cieżko mi sie przestawić na nową technike... narazie tyle: Zobaczcie jaka mała ilość driftów ogolnie. Tam gdzie miałem 55 mln miałem aż 62 "drifty" a tutaj tylko 15 ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka ocean Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Posiadacze kart graficznych ATI Radeon z serii X1xxx mogą już spokojnie instalować wersję Catalyst 8.5. Demo Grida chodzi na nich tak jak powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Posiadacze kart graficznych ATI Radeon z serii X1xxx mogą już spokojnie instalować wersję Catalyst 8.5. Demo Grida chodzi na nich tak jak powinno.A na innych są jakieś problemy?Mam starszą wersje i działa jak trzeba :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka ocean Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 A na innych są jakieś problemy?Mam starszą wersje i działa jak trzeba :blink:Są problemy z wersjami Catalyst 8.3 i 8.4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 No to teraz się zacznie (dla nie wtajemniczonych gra już jest dostępna u pana Józka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Cieżko mi sie przestawić na nową technike... narazie tyle: Zobaczcie jaka mała ilość driftów ogolnie. Tam gdzie miałem 55 mln miałem aż 62 "drifty" a tutaj tylko 15 ;o Jak narazie walcze tą samą techniką od początku: i już nie moge się doczekac, kiedy naucze się robić drift legend :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...