Gość fuqs Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 No niech ci będzie, że kph Cokolwiek to znaczy ;) kilometers per hour :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 No właśnie sprawdzam po googlach, bo k to dla mnie kilo, ale widzę, że tak funkcjonuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ja mam 175.16 na vista 32bit i nic takiego nie zaobserwowałem - chyba, że w driftach te zwolnienia u was tez nie wystepuja ? Moze to kwestia proca ? Grajac w grida mam wszystkie 4 rdzenie obciazone, lacznie ze skokami do ~50% w 3 i 4, ale nigdy nie widzialem 100% jednego rdzenia, a jak u was ? (u tych co zwalnia) @MariuszDW - to kph czy mph ? :> Hmm... tych nie sprawdzałem. Wcześniej miałem 175.70 i podczas drugiego wyścigu w Le Mans po kilku minutach miałem pokaz slajdów. Musiałem wychodzić z gry i odpalać ponownie. A i jeszcze tekstury dziwnie jakoś "migały", ale tylko właśnie w Le Mans. Mnie drażni tylko jedno, że przciwnicy dochodzą mnie na prostych bez zbytniego problemu. Rozumiem że w zakręty mogę wolniej wchodzić ale na prostej, trochę lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 gra jest bardzo fajna pod wzgledem grafiki, dzwiekow, ale dyskwaliflikuje ją poziom trudnosci (przynajmniej na klawiaturze)! juz chyba 100 raz probuje wyscig na najlatwiejszym poziomie i poddaje sie chyba zeby nie bylo - nie jestem jakims amatorem jesli chodzi o scigalki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jaki wyscig? No i chyba wiesz o opcji instant replay, w ktorej mozna cofnac czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aludan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Jaki wyscig? No i chyba wiesz o opcji instant replay, w ktorej mozna cofnac czas.Wlasnie ... ta opcja wg mnie psuje gre :sad: Mogliby po prostu lepiej wyskalowac poziomy trudnosci i nie byloby problemu :wink: Ps. A co do klawiatury to kwestia wprawy - dzisiaj pogralem z kacimiierz'em w multi i poza dritem objechal mnie za kazdym razem mimo ze staralem sie jak moglem na kierownicy :D Zreszta podobnie z driftami - na youtube mozna poogladac jak ludzie kręcą dziesiątki milionow pkt na klawie :> Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Aludan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 W drifcie to tylko udalo mi sie z toba dwa razy wygrac na chyba 5 prob. 1 raz bo to byl pierwszy wyscig a drugi raz bo nie znales trasy. ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Bez komentarza :blink: :huh: To w jednym krótkim wyścigu... EDIT ! : Bez flashbacków, klawa & wszystkie asysty na ON, ale ja tam i tak z porównaniu z wami lama jestem ;) By zdobywać dużo pkt w drifcie trza jechać blisko krawędzi drogi? Bo jak środkiem drogi, to dość mało mam, a jak na krawędzi^^. Pozdr ;) Edytowane 7 Czerwca 2008 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 gra jest bardzo fajna pod wzgledem grafiki, dzwiekow, ale dyskwaliflikuje ją poziom trudnosci (przynajmniej na klawiaturze)! juz chyba 100 raz probuje wyscig na najlatwiejszym poziomie i poddaje sie chyba zeby nie bylo - nie jestem jakims amatorem jesli chodzi o scigalki Chyba jednak jestes amatorem, bo dla mnie Grid jest piewszą scigalką, która na dłuzej mnie do monitora przykula, i na poziomie "normal" wszystko jest do wygrania (oprocz tego 24 godzinnego "czegoś"). Kwestia przyzwyczajenia sie i nabrania wprawy ;) No i używania flashbacków ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aludan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) W drifcie to tylko udalo mi sie z toba dwa razy wygrac na chyba 5 prob. 1 raz bo to byl pierwszy wyscig a drugi raz bo nie znales trasy. ;p No jakos tak :wink: Ale to efekt grania tylko w drifta od kiedy zainstalowalem gre :P (no i trenowalem z driving assists: off, a z toba: on, ze wzgledu ze na klawie jezdzisz, co sporo upraszcza sprawe) Najwazniejsze ze przynosi to wiele frajdy - zwlaszcza dlugie 'gladkie' drifty :D @razorBMW - to duzo jak rozumiem ? ;> (chcialbym tak w RL zarabiac hehe) No i używania flashbacków ;DHeh no wlasnie dlatego nie podoba mi sie ta opcja, bo to troche 'lamiaste', ale bez nich ciezko pewnie wygrac dlugi wyscig ... I jak ktos pisze czy daje scr z punktami z driftu to nie wiadomo czy uzywal czy nie :huh: Nawet podobno na riplejach nie widac ze sie uzywalo flashbackow ? (tak mi Ath powiedzial) Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Aludan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Razor w pozniejszym etapie gry od samych sponsorow mozna po 1mln zgarnac. Dodac do tego to co zarobi nasz team mate i juz sie robi niezla sumka. I dobrze bo pozniej sa wyscigi klasy gt, w ktorych auta kosztuja po 3-6mln albo prototypy, ktore kosztuja nawet 10mln. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Wlasnie ... ta opcja wg mnie psuje gre :sad: Mogliby po prostu lepiej wyskalowac poziomy trudnosci i nie byloby problemu :wink: Ps. A co do klawiatury to kwestia wprawy - dzisiaj pogralem z kacimiierz'em w multi i poza dritem objechal mnie za kazdym razem mimo ze staralem sie jak moglem na kierownicy :D Zreszta podobnie z driftami - na youtube mozna poogladac jak ludzie kręcą dziesiątki milionow pkt na klawie :> Sam mam 65mln na klawie. Na klawie mi jest dużo (bardzo dużo łatwiej) mimo braku analogowego gazu i skretu ;]. Nie liczac startu dalej to już nie ma problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 No właśnie sprawdzam po googlach, bo k to dla mnie kilo, ale widzę, że tak funkcjonuje. KILOmetr = tysiąc metrów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Chyba jednak jestes amatorem, bo dla mnie Grid jest piewszą scigalką, która na dłuzej mnie do monitora przykula jakos nie kreci mnie granie w to 24h/dobe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Mieliście taką akcje że po uruchomieniu gry wyskakuje logo i odrazu po tym Błąd z aplikacją (wysyłaj/nie wysyłaj) Pożyczyłem orginała od znajomego i to samo :o Dobra, chciałem sobie pograć to mówie, odpale demo i pośmiam a tutaj ten sam błąd(wcześniej demo chodziło) :o WTF? Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Blazejj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Btw. to poziom trudności jest z d... wyjęty, na najłatwiejszym i najtrudniejszym poziomie kolesie na leMans dochodzą mnie i objeżdżają w takim samym tempie praktycznie. Mowa o tej samej klasie auta oczywiście, do tego jakim cudem jadąc z max prędkością koleś takim samym autem mnie dogania i wyprzedza bez problemu O_o Jeśli już jest coś takiego jak catch-up, jak w multi, to powinno być widoczne i możliwe do wyłączenia. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 A mnie irytuje to, że w tej grze nie działa Drafting...Fizyka aut jest na całkiem dobrym poziomie a pominięto tak istotną kwestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) A jak jest w multi w pełnej wersji? Nadal dzieją się dantejskie sceny @Demo czy już jest "w miarę" spokojnie? Zawsze można na private zagrać :-) - gram tylko na privie^^ Edytowane 7 Czerwca 2008 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 @yuucOm: jakim autem zrobiles taki wynik na klawie w drifcie? wszystkie asysty wylaczone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Btw. to poziom trudności jest z d... wyjęty, na najłatwiejszym i najtrudniejszym poziomie kolesie na leMans dochodzą mnie i objeżdżają w takim samym tempie praktycznie. Mowa o tej samej klasie auta oczywiście, do tego jakim cudem jadąc z max prędkością koleś takim samym autem mnie dogania i wyprzedza bez problemu Z tego co zauwazylem to auta z "pro teamu" o nazwie ravenwest poddane sa innym prawom fizyki. Dam sobie glowe uciac ze to jakis elitarny team cie tak dochodzi. A jak jest w multi w pełnej wersji? Nadal dzieją się dantejskie sceny @Demo czy już jest "w miarę" spokojnie? Zawsze można na private zagrać :-) - gram tylko na privie^^ Nie, na multi w pelnej wersji dalej jest rzeznia i wolna amerykanka. Ale wystarczy zasada ograniczonego zaufania czyli nie jechanie metr obok kogos przed zakretem i liczenie na to, ze wszystko bedzie ok. Czasami warto odpuscic przed zakretem i poczekac az koles przed nami wyleci. Do tego troche szczescia w omijaniu wrakow w gestym dymie i jakos sie daje rade. Szczerze mowiac to nawet mi sie podoba taka sieczka bo fajnie sie omija tych pacanow co na pierwszym zakrecie jada prosto. :D A i jeszcze co do draftu: w zyciu drafting nie dziala tak jak w need for speed carbon ze jedziesz sobie za kims 100m i wylatujesz pozniej jak z procy. Drafting ma na celu zmniejszenie zuzycia paliwa w wyscigach samochodowych, a ze tutaj nie ma tankowania czy w ogole boxow to nie widze sensu. Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 @yuucOm: jakim autem zrobiles taki wynik na klawie w drifcie? wszystkie asysty wylaczone?Na silvii ;] w demie. TC on reszta off + manual + klawa. Czekam na fulla ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aludan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Na silvii ;] w demie. TC on reszta off + manual + klawa. Czekam na fulla ;).A to ile to okrazen i jak sie nazywa trasa z dema bo nie gralem ? :P (to w dokach ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 A to ile to okrazen i jak sie nazywa trasa z dema bo nie gralem ? :P (to w dokach ?) doki 3 okrążenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 na demie drift mi wogole nie szedl. gram na klawie. wspomagacze wlaczone. w fullu, dodge'em jakos idzie ;] w tym trybie wyscigo-drift zrobilem chyba z 5 milionow ;] gierka ogolnie wypasna, na poczatku wydawala mi sie strasznie trudna, teraz jakos idzie, chociaz niektore wyscigi rozgrywam po pare razy. fajnie ze mozna w necie pograc na piracie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 na demie drift mi wogole nie szedl. gram na klawie. wspomagacze wlaczone. w fullu, dodge'em jakos idzie ;] w tym trybie wyscigo-drift zrobilem chyba z 5 milionow ;] gierka ogolnie wypasna, na poczatku wydawala mi sie strasznie trudna, teraz jakos idzie, chociaz niektore wyscigi rozgrywam po pare razy. fajnie ze mozna w necie pograc na piracie :P :lol2: :lol2: Gratuluje szczerosci :lol2: :lol2: Ja nie zaraportuje , ale znajac zycie - moze wrocisz za miesiac :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ma 30 dni na zrozumienie swojego bledu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 U mnie występuje dziwna rzecz. Zaczynam wyścig z rangą Jr.Rookie pogram trochę dojdę do rangi np.Pro wyłączam grę i potem znowu loguję się i mam rangę Jr.Rookie to normalne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 ... to normalne??nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Przydałby się jakiś przycisk reset na multi bo czasami można [ciach!]icy dostać jak się czasami utknie na trasie. A tak konkretniej to multi jest całkiem przyjemne, komiczne chwile jak ludzie votekickują, bo ktoś nie jedzie zgodnie z zasadami BHP na derby z damage on :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aludan Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Jak kogoś interesuje to dzisiaj o 19:20 ustawka w grida :twisted: Bedę ja, Kacimiierz, jego qmpel, może Ath i jeszcze 1-2 osoby ;> Private, nazwa: DoubleEagle / pass: asd (o 19:20 powinien juz stac) Edytowane 9 Czerwca 2008 przez Aludan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...