ath Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Gra jest oryginalna. Specjalnie zamówiłem, z Wielkiej Brytanii, by nie czekać, zwłaszcza, że i tak w Polsce wyjdzie podobno w wersji Angielskiej... Nie miałem pomysłu na nick, to se wymyśliłem no :| A co, nie wolno było? :( Taa, przecież wszyscy zamawiali zza granicy. :lol2: Gra ktoś po necie jeszcze, czy już minął entuzjazm ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jak sie zbierze kilka osób to moge pograć, z wami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Ja również mogę pograć. Edytowane 18 Czerwca 2008 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Na nowych sterach 177.35 gra dostała trochę kopa i w le mans nie ma już tak dużego spadku fps przy włączonych światłach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 W sumie sposobem na spadek FPS w le mans jest zmiana AA z 16XQCSAA na 16XCSAA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 A co daje AAx16? Ja w 1024x768 nie widzę różnicy między x4 i x8. Siedzicie 20 cm od monitora czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 A czemu mam grać na AAx8, jak przy AAx16 mam ciągle ponad 60 fps ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) A czemu mam grać na AAx8, jak przy AAx16 mam ciągle ponad 60 fps ? [;Ja też właśnie nie zobaczyłem różnicy wielkiej w FPS pomiędzy x4, a x16 ;] (może 2fps w dół, ale nadal płynnie jest) Gra jest oryginalna. Specjalnie zamówiłem, z Wielkiej Brytanii, by nie czekać, zwłaszcza, że i tak w Polsce wyjdzie podobno w wersji Angielskiej... Nie miałem pomysłu na nick, to se wymyśliłem no :| A co, nie wolno było? :( Poza tym, że Twój nick jest na żółto (złoto) a komp jest na czarno = Razor1911 = pirat = nie zaśmiecaj :| Edytowane 20 Czerwca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ja nie wiem co wy w tej grze widzicie, przecież przy niej to NFS: pro street dobrze wypada :/ Dobrze że tylko pożyczyłem od kumpla bo już chciałem kupować. Model jazdy zwalony na maxa. Wszystkie samochody jadą zawsze tak samo, jak się nie przejedzie wyścigu za 1 razem to 2 raz można na pamięć jechać i ich pomijać na starcie już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ja nie wiem co wy w tej grze widzicie, przecież przy niej to NFS: pro street dobrze wypada :/ Dobrze że tylko pożyczyłem od kumpla bo już chciałem kupować. Model jazdy zwalony na maxa. Wszystkie samochody jadą zawsze tak samo, jak się nie przejedzie wyścigu za 1 razem to 2 raz można na pamięć jechać i ich pomijać na starcie już. Skoro tak, to gdzie ta wyższosc NFS nad GRID'em? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Model jazdy zwalony na maksa, NFS dobrze przy tym wypada - nic z tego nie skumałem. W czym model jazdy NFS jest lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Mam problem z gierką,mianowicie gdy wchodze do opcji gra mi "wariuje"przestawia sama opcje nie moge tego zmienić itd.. ktoś ma jakieś pomysły,własnie sciągam patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ja nie wiem co wy w tej grze widzicie, przecież przy niej to NFS: pro street dobrze wypada :/ Dobrze że tylko pożyczyłem od kumpla bo już chciałem kupować. Model jazdy zwalony na maxa. Wszystkie samochody jadą zawsze tak samo, jak się nie przejedzie wyścigu za 1 razem to 2 raz można na pamięć jechać i ich pomijać na starcie już. IMHO NFS od U1 w góre sie chowają przy GRIDZIE. GRID jest dużo lepszy, ale to tylko moje zdanie, z chęcią wysłucham twoich argumentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 U1 było miodne ale nie tak jak Grid,grałem tylko chwilke i szczena nadal leży gdzieś w dole,a wszystkie nowe NFSy to shit dla małolatów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ja nie wiem co wy w tej grze widzicie, przecież przy niej to NFS: pro street dobrze wypada :/ Dobrze że tylko pożyczyłem od kumpla bo już chciałem kupować. Model jazdy zwalony na maxa. Wszystkie samochody jadą zawsze tak samo, jak się nie przejedzie wyścigu za 1 razem to 2 raz można na pamięć jechać i ich pomijać na starcie już.Imho to jest jakaś próba wywołania kłótni... Ale czekam na argumenty potwierdzające to, co napisałeś wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Ja nie wiem co wy w tej grze widzicie, przecież przy niej to NFS: pro street dobrze wypada :/ Dobrze że tylko pożyczyłem od kumpla bo już chciałem kupować. Model jazdy zwalony na maxa. Wszystkie samochody jadą zawsze tak samo, jak się nie przejedzie wyścigu za 1 razem to 2 raz można na pamięć jechać i ich pomijać na starcie już.Pewnie jak sobie razem z kumplem gracie na najłatwiejszym poziomie to mogą wam wszysktie tak samo jeździć. Wejdź na multiplayer zobaczymy jaki z ciebie chojrak. PS. Może ktoś napisać jak została wydana Polska wersja Grid. Plastikowe pudełko i płytka czy może z kartonową obwolutą tak jak wydaje CDP. Edytowane 20 Czerwca 2008 przez Keniger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka ocean Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Elo Dzisiaj było ostre granie w demo Grida :) Oby takich akcji więcej. Pełna Polska Wersja Gry Race Driver: Grid (gram.pl) tak wygląd: Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Polska wersja :lol: Polskie są tylko nadruki na pudełku i płycie. Nie wiem czemu tyle trzeba było czekać. Dobrze, że chciaż wcelowali z wysłką i listonosz wczoraj przyniósł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Model jazdy zwalony na maksa, NFS dobrze przy tym wypada - nic z tego nie skumałem. W czym model jazdy NFS jest lepszy? Chodzi głównie o to że jazda w gridzie jest strasznie nierealna, np uderzając w inny samochód on ledwo co się ruszy a nas odrzuca w bok na maxa, gdy ktoś inny w nas uderzy to samo się dzieje, tutaj gracz jest poszkodowany. Nie twierdze że NFS`y są pod tym względem nie wiadomo jakie bo też pozostawiają wiele do życzenia, ale imho grid to już przegięcie. Pooglądaj trochę prawdziwe wyścigi i sam oceń czy jest tu choć trochę realizmu (oprócz rozpadających się samochodów, bo to jest ok) Pewnie jak sobie razem z kumplem gracie na najłatwiejszym poziomie to mogą wam wszysktie tak samo jeździć. Wejdź na multiplayer zobaczymy jaki z ciebie chojrak. Skomentuję to tak: żal Za kogo ty mnie masz? Przecież wiadomo że na multi grają LUDZIE i zawsze pojadą inaczej. A i jeszcze musiałbym wspomnieć o braku obsługi padów, to już mnie dobiło jak podłączyłem mojego pada a tu zero odzewu ze strony gry. Edytowane 21 Czerwca 2008 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 A i jeszcze musiałbym wspomnieć o braku obsługi padów, to już mnie dobiło jak podłączyłem mojego pada a tu zero odzewu ze strony gry.Pada trzeba samemu skonfigurować w grze ale szkoda że tylko ten config jest do wyścigu,pad nie działa od kopa.W menu nie można się poruszać padem chyba że ja czegoś nie potrafię. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Chodzi głównie o to że jazda w gridzie jest strasznie nierealna, np uderzając w inny samochód on ledwo co się ruszy a nas odrzuca w bok na maxa, gdy ktoś inny w nas uderzy to samo się dzieje, tutaj gracz jest poszkodowany. (...) No tutaj przyznam ci rację. W demku multi (w pełną na necie jeszcze nie gałem) często czułem się niesprawiedliwie poszkodowany w "starciach". Myślałem, że ma to związek z tym, że grałem bez wspomagaczy, ale ich włączenie jakoś niewiele zmieniło w przepychankach. Jednak patrząc na całokształt rozgrywki (jak i samego modelu jazdy) i konkurencyjne gry tej z tej półki, nadal uważam GRIDa za najlepszą. Pada nie mam. Ponoć w patchu coś tam usprawnili w tej kwestii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zobacze, grida już wywaliłem z kompa, ale u kumpla sprawdze jak na padzie będzie. BYćm może wróce do tego, ale watpie. Na klawie gra jest imho słaba bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ja gram tylko na klawiaturze i mi się gra zajebiście. Myślę że jestem bardzo dobrym graczem i jeśli tak jak wszyscy mówią że tak super się gra na kierownicy to gdybym takową miał byłbym chyba wymiataczem wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ja gram tylko na klawiaturze i mi się gra zajebiście. Myślę że jestem bardzo dobrym graczem i jeśli tak jak wszyscy mówią że tak super się gra na kierownicy to gdybym takową miał byłbym chyba wymiataczem wszystkiego. Raczej jest to wątpliwe...Granie na kierownicy z wszystkimi asystami na OFF nie jest już tak łatwe. Nie wspominając o tym, ze w typowych symulatorach jak GTR to troche czasu by Ci zajęło zanim byś zaczał jeździć nie obijając się o bandy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ja gram tylko na klawiaturze i mi się gra zajebiście. Myślę że jestem bardzo dobrym graczem i jeśli tak jak wszyscy mówią że tak super się gra na kierownicy to gdybym takową miał byłbym chyba wymiataczem wszystkiego.Co za skromność.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ja nie wiem co wy chcecie od klawiatury oO. Mi sie tam gra bardzo dobrze na niej i nie mam problemu w jakim kolwiek wyscigu zeby wygrac(mowa o necie)... jak ktos nie potrafi jezdzic to mu nawet na kierze nie bedzie wychodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Raczej jest to wątpliwe...Granie na kierownicy z wszystkimi asystami na OFF nie jest już tak łatwe. Nie wspominając o tym, ze w typowych symulatorach jak GTR to troche czasu by Ci zajęło zanim byś zaczał jeździć nie obijając się o bandy. Dwa szybkie pytania: 1) Kto gra na padzie innym niz od x0? 2) Jak sie na tym jezdzi bez asyst? Bo szykuje sie do przeskoku w swiat analogowych galek - pewnie Rumblepad 2 - i zastanawiam sie jak bedzie szedl drift po pijaku bez klawiatury... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Dwa szybkie pytania: 1) Kto gra na padzie innym niz od x0? 2) Jak sie na tym jezdzi bez asyst? Bo szykuje sie do przeskoku w swiat analogowych galek - pewnie Rumblepad 2 - i zastanawiam sie jak bedzie szedl drift po pijaku bez klawiatury... Bez asysty nie za łatwo ale fajowo na kierownicy :) 1h i opanowana jazda najfajniej drift :) ręczny i jazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Jakiego team mate'a polecacie, bo obecnie mam Toma Rockforda i momentami, mam ochote go zabić, wszysy jadą na pełnym gazie, a on sie wlecze, od kilku wyścigów tak zaczął i nie wiem na kogo wymienić. Już miałe zacząć używać kodów przez tego pacana, ale okazało się że wtedy nie dostaje kasy, więc nadal gram uczciwie. Edytowane 21 Czerwca 2008 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Jakiego team mate'a polecacie, bo obecnie mam Toma Rockforda i momentami, mam ochote go zabić, wszysy jadą na pełnym gazie, a on sie wlecze, od kilku wyścigów tak zaczął i nie wiem na kogo wymienić. Już miałe zacząć używać kodów przez tego pacana, ale okazało się że wtedy nie dostaje kasy, więc nadal gram uczciwie.Ja mam Alexa Fletchera i przeważnie jest drugi za mną :) No chyba że sam mu przeszkodzę podczas wyścigu.Do driftu się nie nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...