Gregor1230 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jesli ktos ma karty asusa tam jest gamer osd i jeszcze lepiej to dziala niz fraps itp bambetle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Można nagrywać ile się chce i można ustawić ilośc klatek na sekunde(25, 30, 60, 100).łał, fraps też to ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Do tego można wpisać dowolną wartość FPS. Swoją drogą skoro Fraps limituje ilość renderowanych klatek podczas nagrywania, to nie da się zrobić jakiegoś normalnego frame limitera do gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka ocean Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Akurat chciałem tylko przytoczyć wartości bo nie widać ich na screen'ie. Zaś wolę xfire niż frapsa bo nie ma limitów nagrywania(30sekund...). Ale i tak wieksząść osób które mają frapsa(full) jadą na scracowanej wersji :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) kurcze, wystarczy poszukać chwilę i już masz frapsa 2.8.2 nie scrackowanego (niemożliwe, nie ? ;-) ) w pełnej wersji, z legalnej strony ;-) tylko nie wiem, która wersja jest najlepsza, najmniej spowalnia... edit: faktycznie :-P http://www.idg.pl/ftp/pc_13014/Fraps.2.8.2.html aj tak myślałem, że tak to odbierzesz, ale nie koniecznie był taki zamiar ;-) pozdro Edytowane 26 Czerwca 2008 przez kronox55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka ocean Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Z niektórymi programami już tak jest, że na początku są darmowe a potem komercja, ale nie ma co się dziwić, trzeba zarabiać :) Problemem jest to że te starsze wersje (przeważnie) są słabe jakościową i spowalniają bardziej gre niż ich nowsze odpowiedniki. PS. Nietrzeba się tak odrazu afiszować :razz: Mogłeś przy okazji podać linka do tej pełnej wersji :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Z tą starą wersją możecie mieć problemy z niektórymi grami, z wywalaniem na pulpit włącznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Apropo grania na klawiaturze i wypadania na bandy aby sobie ulżyć muszę to napisać "Nienawidzę jeździć Koenigsegg-iem !!" No ulżyło mi :P Reszta aut to dla mnie pikuś w porównaniu z wymienionym ten to dopiero ma tendencje do "tańczenia jak młoda baletnica" ;) Przeszedłem całą grę (jak nigdy) bardzo fajna zabawa, i co ciekawe mój ulubiony wyścig to "24h Le Mans" za pomocą Audi R10 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Taa R10 to się elegancko śmiga w Le Mans. Tylko mnie ta gra wkurzyła bo mi gdzieś sezon zniknął po reinstalce systemu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 JROX bo sie wszystko w moich dokumentach zapisuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka ocean Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 A mądry człowiek ma "Moje Dokumenty" na dysku D(... innym niż systemowy) :P Co nie oznacza, że ci co mają "Moje Dokumenty" na C są... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Gra ktos na dual shocku albo innym padzie? Jesli tak to prosilbym o jakies ustwaienia, jakos dziwnie mi sie jezdzi, za to na klawie jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Deadzone ustaw po 25% na obu analogach (albo wyżej, to już zależy od Ciebie) - inaczej nie potrafiłem opanować samochodu, teraz jest lepiej. Chociaż i tak model jazdy jest dla mnie nie do opanowania :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 steering deadzone - 30% acc/brake deadzone - 10% linearity cośtam - 4 reszta na 100% śmiga się lepiej niż na klawirze imo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Też kurde wolałbym na analogach pojeździć ale tego ustawić nie moge... No i w sumie dużo trudniej sie jeździ. Ta gra ssie jeżeli sie jeździ z all on :|. Z all off (nie licząc hebli) jeździ sie fajnie bo trzeba być czujnym ale na klawie przy niektórych furach sie po prostu nie da... A nawet jak sie da to zakręty wzięte na drifcie w turning cars wyglądają mało realnie... Pobawię sie padem bo gra nawet na Extreme z all on staje sie nudna i banalna wręcz momentami (człowiek może tak ścinać zakręty ze aż głowa boli - bez żadnej konsekwencji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Też kurde wolałbym na analogach pojeździć ale tego ustawić nie moge... No i w sumie dużo trudniej sie jeździ. Ta gra ssie jeżeli sie jeździ z all on :|. Z all off (nie licząc hebli) jeździ sie fajnie bo trzeba być czujnym ale na klawie przy niektórych furach sie po prostu nie da... A nawet jak sie da to zakręty wzięte na drifcie w turning cars wyglądają mało realnie... Pobawię sie padem bo gra nawet na Extreme z all on staje sie nudna i banalna wręcz momentami (człowiek może tak ścinać zakręty ze aż głowa boli - bez żadnej konsekwencji). Zawsze możesz spróbować z najwyższym poziomem trudności NINJA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 yuucom zawsze mozesz sprobowac pograc w necie ;) jesli miazdzysz tak jak mowisz bez problemu powinienes ownowac elite na serwerach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ale bez jaj co tutaj miażdżyc ? ;) Naprawdę nie wygrywacie wyścigów na Extreme z all/on ? Z all on to przecież ścinka zakrętów jest nie trza hamować prawie w ogole bo podsterowności nie ma. Mogli to jakoś zbilansować - mnie najbardziej denerwuje start na klawie z all off i to że komp na extreme w szybkich wyścigach (np Spa i Le mans) też nie hamuje przed zakrętami. Na wolnych to nie ma problemu (np muscle i SF to jest to imo ale turning czy ten wysicg NSX'em w JPN to jest porażka - komp ewidentnie nie hamuje przed zakrętami jakby miał all/on :lol2:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Chyba pomyliło ci się z nadsterownością :wink: chyba , że jeżdzisz przednionapędowcem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Chyba pomyliło ci się z nadsterownością :wink: chyba , że jeżdzisz przednionapędowcem.Nie ;). Chodzi mi od podsterowność czyli przód ucieka. Jak sie dobrze nie wyhamuje to wtedy nie da sie wejsc w zakret i kończy sie na bandzie. Jak sie włączy understeer assist to można ryć zakręty jak sie chce i nie trza nawet odpowiednio hamować bo najwyżej nam lekko tył ucieknie ale nie tak aby bączka zrobić ;). A i btw: też macie "krawędzie" cieni takie popstrzone ? I czy u was trasa w japoni (co jest w nocy i mokra nawieżchnia) też ma bardzo słabej jakości odbicia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 JROX bo sie wszystko w moich dokumentach zapisuje :/ Taa mądry się znalazł :? Zaraz po skończeniu gry, skopiowałem save'y, a jak znów włączyłem gre to nie miałem 1,5 sezonu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujakashi Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 (edytowane) Patched do wersji 1.1 i na padzie Manta MM-817 wibracji dalej brak, do tego sam model jazdy wydaje mi sie teraz bardziej sztywny, dajacy mniej frajdy i... gorszy. Pisaliscie wczesniej ze kiepsko smiga sie formulkami, jak dla mnie to wlasnie one byly najlepsze, z cala reszta mialem problemy :) Zamowilem nowy pad : xbox 360 wersja dla PC, ktos tam wczesniej pisal ze na nim gra - mam nadzieje, ze sa wibracje ?!? (Vista 64) Stracilem przez przypadek savy i musze grac od nowa, ale z tym wstrzymam sie do odebrania nowego padzika hehe :) Pozdrowki Edytowane 3 Lipca 2008 przez Bujakashi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Na DS2 nie mam wibracji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Mozna swobodnie obracac kamere? Przynajmniej w czasie powtorek. Na jakims filmiku widzialem ze byla taka mozliwosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ja na speedlinku strike 2 także wibracji nie mam w tej grze.W ustawieniach pada pod windowsem wibra jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Tylko na padzie x360 sa wibracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 (edytowane) Tylko na padzie x360 sa wibracje.Ciekawy jestem dlaczego?Czy to inny sprzęt do wibry jest w padzie z xboxa?Swoją drogą w demie devil may cry 4 też nie ma. Edytowane 29 Czerwca 2008 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ciekawy jestem dlaczego?Czy to inny sprzęt do wibry jest w padzie z xboxa? Pytaj panow z Codemasters ;) Logiczne, ze ktos musiał im za to zapłacić. Ciekawe, kto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 ja używam rumblePad 2 bezprzewodowy od logiego i działa całkiem przyjemnie. żeby menu działało na padzie wystarczy wejść w profliler zrobić nowy profil i przypisać strzaki za np przycisk ze strzałkami, a enter i esc pod przyciski z gałkami (ja tak mam). co do wibratora - działa ;) powiedzcie mi lepiej czy na e6300 @3.4 i 8800gts 320 mb da rade płynnie pograć w rozdziałce 1920x1200 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamson_81 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam A ja mam pytanie z innej beczki - czy można gdzieś kupić plakat z tej gry ? Najlepiej taki duży 90cmx70cm - nigdzie nie mogę znaleźć. Jeśli ktoś wiem gdzie mogę taki dostać to będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...