Adiooo Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Korzystam, a co konkretnie? Na wyłączonym to samo :( Ok dopisalem do parametru uruchomiania "-novirtual" i dziala! :) jak to ma mniej wiecej wyglądać właściwości>element docelowy>"C:\Program Files\Codemasters\GRID\GRID.exe"-novirtua ??? mi tak nie działa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Witam, Mam pewien głupi problem, w jaki sposób zaakceptować wyścig online tzn. ( zapalić gotowość ) z szarej lampki na zieloną :) ??. Kurde poniżej jest opis nacisnąć strzałkę do góry ... to mi nic nie mówi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Nie chodzi czasem o "Shift" (strzałka do góry :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 (edytowane) Chodzi o Shift (na klawierce znaczek strzałki w góre) ;) @edit Kolega ^ był szybszy :P Edytowane 8 Maja 2009 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 No tak... dzięki chłopaki za pomoc, nawet pudełko odkopałem z szafki ale nic to nie pomogło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeamPoland Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zapraszam wszystkich fanów Race Driver GRID do ligii.... adres naszej strony: www.racedriver-grid.pun.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 mam do was pytanie. jak juz byla tu odpowiedz to sry. jest mozliwosc przypomnienia hasla do konta online? po formacie sciagnelem 100% sezonu bo nie chcialo mi sie przechodzic od nowa tego samego. wczesniej mialem autouzupelnianie to sie nie musialem martwic o zapamietywanie hasel [a trzeba bylo gdzies zapisac :]. z gory dzieki za odpowiedz pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RELOADED Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) mam do was pytanie. jak juz byla tu odpowiedz to sry. jest mozliwosc przypomnienia hasla do konta online? po formacie sciagnelem 100% sezonu bo nie chcialo mi sie przechodzic od nowa tego samego. wczesniej mialem autouzupelnianie to sie nie musialem martwic o zapamietywanie hasel [a trzeba bylo gdzies zapisac :]. z gory dzieki za odpowiedz pzdr niestety nie ma mialem to samo,mialem legende i po formacie zapomnialem login a haslo pamietalem i [gluteus maximus] ;/// od poczatku musialem grac na elicie 3 gwiazdce znudzilo mi sie ;] do tego co nie wiedzial ze shift sie wciska lol,jakby co chlopie to kto pierwszy w 1 wyscigu wcisnie shift startuje z 1 pozycj,wygrana osoba startuje z ostatniej w kolejnym wyscigu Edytowane 23 Czerwca 2009 przez RELOADED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyclooxy Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 (edytowane) mam problem z grafiką w gridzie, zauważyłem pierwszy raz w jednym z wyścigów Grid World-Race Events->> J-SPEED SUPER TWO-->> TWO TUNED Jadę Nissanem Skyline GT-R Z-TUNE Podczas grania grafika się dławi jest to zauważalne w 20 sekundzie filmiku i dalej również kilka razy: Dodam, że mam ostatnie sterowniki od NV i Grida z patchowanego do 1.2 sprzęt jak w sygnaturce bez OC. Edytowane 11 Lipca 2009 przez cyclooxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 detale obnizales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Chyba przesadzili z ilością małych plików. Dobrze że to jedyny folder gdzie tak mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Też miałem taki problem z grafiką w GRIDzie tylko dłuższe były te slowmo. Raczej nic nie poradzisz na to. Musisz przejechać te wyścigi i tyle. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyclooxy Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 detale obnizales? Myśle że to nie to przecież mam GTXa 295, nie mniej wyścig skończyłem z powodzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 mam problem z grafiką w gridzie, zauważyłem pierwszy raz w jednym z wyścigów Grid World-Race Events->> J-SPEED SUPER TWO-->> TWO TUNED Jadę Nissanem Skyline GT-R Z-TUNE Podczas grania grafika się dławi jest to zauważalne w 20 sekundzie filmiku i dalej również kilka razy: Dodam, że mam ostatnie sterowniki od NV i Grida z patchowanego do 1.2 sprzęt jak w sygnaturce bez OC. Mam ten sam problem. U mnie jednak znacznie rzedziej pojawiają się te zdławienia. Na początku grałem tylko w multi więc myślałem że to jakieś lagi, ale później sie przerzuciłem na singla i dalej to samo. Też mam GTX-a (ale 280). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Zadam może dla niektórych głupie pytanie Kupiłem dziś Grida używke i nie ma w pudełku żadnego kodu. Gra sie zainstalowała chodzi super, ale dziwi mnie brak seriala. Czy to tak ma byc czy serial przydaje sie załóżmy do multi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Z tego co wiem, to do multi nie potrzebny jest klucz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 po 15 m-cach oczekiwania ukazal sie nowy Race Driver:GRID patch 1.3 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 troche duzy jak na patch ktory nei daje ani nowych wozow ani nowych tras... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Nice Tylko trochę późno, ale jeżeli by dali za free to im wybaczam :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Postanowiłem sobie powrócić do tej gierki i też mi się porobiło. Gra jak by troszkę za szybko chodzi i czasmi staje na chwilę w miejscu, a potem rusza. Myślałem, że może to problem przez quada, ale widzę po sygnaturkach, że nie tylko. Dodam, że wcześniej doskonale chodziła, bez takich kwiatków. Ktoś to rozgryzł może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Mam problem z Gridem. Zainstalowałem go na Windows 7 i nie mam połowy dźwięków. W Windowsie XP rozwiązaniem było wyłączenie przyspieszenia dźwięku w dxdiag.. a w 7 tego nie ma :| Proszę o pomoc bo nie chcę rezygnować z tego systemu z powodu jednej błahostki. Edit: znalazłem pośrednie rozwiązanie: ustawienie głośników 2.0 w sterownikach. Mam powoli dosyć tego systemu, w XP wszystko szło z automatu a tutaj aby zagrać w GRID'a muszę zmienić dźwięk na stereo, aby obejrzeć film muszę przestawić w sterownikach wyjście na SPDIF itp.. Edytowane 17 Listopada 2009 przez PB782 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Hmm ja i wiele innych osób nie ma najmniejszego problemu z GRIDEM na 7. Może warto zainstalować go jeszcze raz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Niestety nie jest to wina instalacji Grida, w Windows XP jak i 2003 miałem to samo. Z tego co zauważyłem, to problem ten nie występuje na zintegrowanych kartach dźwiękowych, ale za takie rozwiązanie dziękuje serdecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) Mam powoli dosyć tego systemu, w XP wszystko szło z automatu a tutaj aby zagrać w GRID'a muszę zmienić dźwięk na stereo, aby obejrzeć film muszę przestawić w sterownikach wyjście na SPDIF itp.. Niestety nie jest to wina instalacji Grida, w Windows XP jak i 2003 miałem to samo. Z tego co zauważyłem, to problem ten nie występuje na zintegrowanych kartach dźwiękowych, ale za takie rozwiązanie dziękuje serdecznie. Zastanawiam sie w zasadzie do kogo masz pretensje o to. Widze Siga, SBL to karta z 2001 roku, niech bedzie, ze Audigy to 2002. Chcesz by tego 7-8 letniego dziadka nadal supportowano? Bez przesady. To juz od ladnych paru lat jest EOLem, a takich to zaden producent nie wspiera bo i niby czemu ma nadal tracic pieniadze skoro na nim nie zarabia... Na marginesie, wlasnie skonczylem na dzis z Gridem, XFI + 64bit 7 i zero problemow. Edytowane 18 Listopada 2009 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Po dłuższej zabawie ze sterownikami i ustawieniami dźwięku w 7, GRID działa mi na EOLowym Audigy z dekoderem dźwięku przez SPDIF bez żadnego problemu. A co do wymiany karty: szkoda mi trochę pieniędzy aby wydać np 200 zł na wykastrowane XFI Xtreme Audio kiedy za 1/4 ceny posiadam bdb kartę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zmieniłem monitor na 16:9 24'', chciałem zmienić rozdzielczość ekranu na odpowiednią dla tego ekranu i co widzę? Maksymalna rozdzielczość ekranu to 1280x720. Myślałem, że może chodzi o zużycie pamięci ale zmniejszam detale na low i maksymalna rozdzielczość jest taka sama. Gra działa mi spokojnie na ustawieniach medium/high przy 40 - 60 fps w trybie mp, myślę że spokojnie gra działałaby w natywnej rozdzielczości full hd ale np z najniższymi detalami. Proszę o pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zmień sterowniki do monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Zmieniłem z windowsowych na najnowsze producenta, nie dało to jakiegokolwiek efektu i problem leży raczej po stronie gry. Edit: może komuś się przyda: GRID is a very graphically intensive game and uses a lot of VRAM. For this reason, there is a limit on the maximum resolution you can run in if you have a card with very little video memory (eg 256Mb). If you look in your game directory for system/hardware_settings_restrictions.xml you should see a tag at the bottom of the file called "res". If you delete this line you should be able to run at all the resolutions your graphics card supports. Just be wary that running at high resolutions with high levels of multisampling might cause your game not to run properly. Edytowane 30 Grudnia 2009 przez PB782 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) A ja mam problem taki,że Grid Demo nie widzi kierownicy DFGT. Jest tylko klawiatura. Kierownica działa ok na Shifcie, działa na demo GTR Evolution. W czym problem? Ciągne inne demo,z Gamezone,czy to pomoże ? Edytowane 28 Stycznia 2010 przez pawelpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...