Willow Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Czy to możliwe, że po podkręceniu nagrywarka wypala płytki z błędami przy PCI 37 - 39 ? Po skręceniu (FSB166 PCI 33) w dół wszystko wydaje się wracać do normy :( Zdaje się, że jestem gotowy na zwieranie/cięcie mostków. Pozdrowienia Krzysztof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Jak miałem jeszcze GA-7VAX to przy PCI=37 moja nagrywarka praktycznie odamawiała współpraci i wiekszości płyt szła do kosz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 a mi przy PCI 40mhz wypalalo bez problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Moze to zalezy od nagrywarki moja LG :( strasznie nie lubi podniesionego PCI ale teraz mam Epoxa i juz nie mam tego problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 U mnie przy 37-38 nie zauwazylem problemow z wypalaniem plytek. ( posiadam Liteona). wydaje mi sie ze jest to sprawa konkretnego modelu nagrywarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...