Narkies Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Rozmontowałem teraz tego procka. Wyczyściłem dokładnie spirytusem. Zmontowałem go ponownie tym razem na próbę bez pasty. I dalej jest to samo :| Z pastą czy bez ... Dalej ta sama temperatura ... Więc to praktycznie na 99,(9)% walnięty czujnik ;/ Tylko jak ja teraz podkręcę tego procka? :( Jeśli chodzi o wentylator to nie mam BOXowego, mam Arctic Cooling Freezer 64Pro. Radiator idealnie dociska procesor. Teraz rozmontuje i nałoże jeszcze raz pastę i zobaczymy ;/ Czy ta pasta ma lekko prześwitywać? No jak to jak podkręcisz tego procka ? Normalnie tylko że jeśli to wina czujki na procesorze to sprzedajesz procesor i kupujesz sobie taki drugi albo odnosisz na gwarancje jeżeli takowa jest :razz: ale jak piszesz że nowy to na gwarancje a jeśli to czujka na płycie gł. to robisz to samo :wink: i w nowym ze sprawnym czujnikiem będziesz wiedział ile kręcic by nie przesadzic :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Hmm... ja kiedys na jakims gigusiu za 700zl pod 478 na p4 2.4@3.6 na std vcore mialem wg plyty 141stopni... Swierdzam ze.. hańbać to ;] Nie przejmuj się a im więcej grzebiesz przy procku/paście tym gorzej... Wiatrak od coolera masz podłączony? :> Daj troche więcej pasty moze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...