DiJo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 cześć :) pewna starsza osoba prosiła mnie o pomoc. Napisała życiorys, z którego podobno możnaby napisać niezłą książke. Potrzebuje jednak kogoś, kto umie ładnie pisać i mógłby się tym zająć. Ja niestety z Polskiego dobry nie jestem :] gdzie można znaleźć kogoś, kto mógłby to zrobić? Z góry dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Internet internet, ale predzej na forach tematycznych, jezyk polski, ksiazki, prace wlasne itd. Pomysl o ludziach ktorzy pisza odplatnie prace maturalne i takie tam, moze ktos sie skusi. A jak nie to wal do jakiegos wydawcy z grubej rury :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jeśli chodzi tylko o przepisanie, to do dziewczyny jakiejś się udaj - faceci rzadko mają ładne pismo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 chodzi też o 'zwiększenie objętości' ;) żeby z 60 kartek zrobić grubą ksążke, najlepiej w pdf :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Rzuć okiem na http://pisarstwo.glt.pl/ ewentualnie zamieść ogłoszenie na grupie pl.hum.pisarstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...