Skocz do zawartości
_Vip_

Sli + Vista

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że nowa graficzka już zaklepana i niebawem zagości w mym skromnym kompiku, mam zasadnicze pytanko...

czy będzie mi dane cieszyć sie nowym nabytkiem, czy jednak jestem skazany na giercowanie na pół gwizdka ? :D ...dziala to zakichane SLI w Viscie ?

na stronce nV wisi :

ForceWare Release 162

* Certyfikat WHQL

* Sterownik ten obsługuje pojedyncze procesory graficzne oraz NVIDIA SLI™ w DirectX 9, DirectX 10 oraz OpenGL.

* Poprawiona obsługa Lost Planet

* Liczne poprawki kompatybilności gier i aplikacji.

* Zaktualizowany Panel kontrolny NVIDIA z ulepszonym interfejsem (więcej informacji znaleźć można w pliku Release Notes).

* Dodana opcja kompensacji funkcji underscan „Resize the HDTV desktop”

* Jeśli chciałbyś być powiadamiany o nadchodzących sterownikach dla system Windows Vista, zaprenumeruj newsletter

* Prosimy o zapoznanie się z dokumentem Release notes, w którym znajdują się dodatkowe informacje na temat wsparcia technicznego oraz ograniczeń funkcjonalności i kompatybilności

http://www.nvidia.pl/object/winvista_x86_162.22_pl.html

tak jest w teorii, a jak w praktyce ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi