piotrjancy Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam, czy ktoś z użytkowników forum ma może owy sprzęt i może potwierdzić lub zdementować taką opinię: Sprzęt fatalny jak sie okazuje oczywiście po zakupie zarówno sklep i serwis przyznają że jednak sprzęt ma wade (nie czyta przegrywanych płyt)jak się okazuje jest to dosyć znaczna i poważna wada gdyż płyty z imprez okolicznosciowych (chrzest dziecka .weswle znajomych,) są widziane przez ten właśnie sprzęt jako płyty pirackie.Mój sprzęt leży jak na razie w serwisie i czekam na decyzje głównego technika serwisu w tej sprawie.Nie polecam.Po pierwszym pobycie w serwisie otrzymałem informacje że ten typ tak ma. ponieważ w niedziele wybieram się do MM po niego. Wiem że sprzęt może nie jest rewelacyjny, na coś lepszego mnie nie stać a chciałbym od czasu do czasu odpalić sobie film w 5.1. Normalnie trzeba bulić około 1tys. w MM dają go za 600zł. a to specyfikacja zestawu: Kod Producenta: HT- THQ25 Skład zestawu: Wzmacniacz z radiem FM i odtwarzaczem DVD/DivX/CD + zestaw głośnikowy 5 + 1. Dołączony zestaw głośnikowy: 5 + 1 Tuner radiowy FM: True RDS: True Tuner radiowy AM: Brak Odtwarzanie formatów DivX, XviD, WMA, MPEG4, MP3,: True Odtwarzanie płyt DVD, DVD-R, DVD-RW: True Odtwarzanie płyt CD, VCD, CD-R, CD-RW: True Dolby ProLogic II: True Dolby ProLogic: True Dolby Digital: True Digital Theater System DTS: True Skanowanie progresywne: True Gniazdo SCART (Eurozłącze) (ilość): 1 Wyjście RGB: Przez SCART Wyjście HDMI: True Wyjście HDTV (component) 3*RCA Cinch: True Wyjście Composite video RCA Cinch: True Wejście audio / wideo: Audio Line IN 2 x RCA Cinch Pilot: Na wyposażeniu Port USB: True Moc wzmacniacza - 2x przód: 80 Moc wzmacniacza - 2x tył: 80 Moc wzmacniacza - centralny: 80 Moc wzmacniacza - subwoofer: 100 Informacje dodatkowe: 20 Hz - 20 kHz / SN 75 dB Wymiary jednostki centralnej (szer. x wys. x głęb.: 430 x 65 x 351,5 Wymiary glośników przednich (szer. x wys. x głęb.): 90 x 1045 x 90 Wymiary glośników tylnych (szer. x wys. x głęb.): 90 x 1045 x 90 Wymiary glośnika centralnego (szer. x wys. x głęb.: 200 x 90 x 92 Wymiary subwoofera (szer. x wys. x głęb.): 175 x 320 x 381 Zasilanie: 220 - 240 VAC / 50 Hz / 550W max. Opis: Odtwarzanie filmów w formacie DivX z napisami. Polskie menu ekranowe. Zestaw w kolorze czarno srebrnym. Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...