timmon24 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witam Potrzebuje zrobic kopie albo dokupic ponownie kijki do namiotu ponieważ uszkodzily się podczas intensywnego użytkowania w autostopowych extreme po Europie . Tak aby nie kupowac nowego namiotu ? mozna tak zrobic ? jesli tak to gdzie moga mi np zrobic kopie kijków ?Ważne jest to aby kopia była identyczna Sorry za trochę dziwny post ale jestem desperacji ,będę wdzięczny za wszelkie wskazówki pozdrawiam Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 naprawdę nikt nie ma pomysłów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 na allegro szukałeś ? może są sprzedawane takie wymiary, jakich potrzebujesz. Zapytaj też w sklepie, który zajmuje się sprzedazą turystycznych rzeczy takich jak namioty. Swoją drogą lepszego tematu dawno nie było ;P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jeśli to jest jakiś lepszy namiot, to może jest rusztowanie osobno do kupienia. Musisz sprawdzić na stronie producenta i poszukać w sklepach sportowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastermany Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam mam tez taki sam problem mam namiot i kijki węglowe te czarne zlamal mi sie jeden znaczy sie rozpadl sie na wlukna i niewiem gdzie to dokupic szukalem wszedzie i żadnego rezultatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) Może klejem dwuskładnikowym (epoksyda) da się to posklejać, taki distal trochę schnie ale jest potem twardy. Edytowane 19 Lipca 2009 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Widziałem same kijki różnych rozmiarów w Decathlonie albo w Inter Sporcie w Krakowie w weekend, ale to chyba był Decathlon, chociaż patrząc na ich ceny to nie wiem czy nie lepiej gdzieś sobie nowy namiot sprawić, zależy jeszcze ile Twój jest wart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...