Wojtek14 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witam serdecznie :wink: Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem my501x i mam parę pytań. Na wstępie zaznaczam, że przeczytałem instrukcję. 1) Jak wyłączyć autoblokadę ? 2) Podobno jest jakiś sposób, żeby robić filmiki powyżej 15 sekund - czy to prawda ? I ew. jak to zrobić. 3) Mam tego my501x w MixPlusie i mam zakodowane niektore nr na stałe na karcie sim typu Policja, jak bym nie wiedział, że to 997... jak je do cholery usunąć ? Prosił o coś, chyba o pin2, dostał 3 razy pin1 i mnie bloknął tzn. teraz wyskakuje info "odblokować pin2 ?" i trzeba mu coś wpisać :? . Pomocy, bo wszystkie punkty mnie cholernie denerwują, może za wyjątkiem 2 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Witam 1. Ustawienia>Tło>Oszcz. Energii>Tryb oszczędny>Klawiatura odblok. 2. Nie ma na to żadnego sposobu 3. A tego to nie wiem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
other_side Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 3) Bo trzeba było wpisać mu PIN2, a nie PIN ;) Teraz wpisz mu PUK2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 tylko znająć życie plus nie udostępnia pin2, tak samo jak kiedys idea! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek14 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 @rbtck1 Wielkie dzięki za pomoc ;). Hmm co do pin2 i puk2 - nie dostałem tych kodów, ale w tym tygodniu będę w Plusie, to się zapytam, czy da się takie dostać. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooooobi Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 A ja mam pytanie do szczęśliwego posiadacza sagema. Ile trzyma bateria przy normalnym użytkowaniu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Mi trzyma około 3-4 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...