spychu14 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam!!! Po przeczytaniu wielu stron i obejrzeniu jeszcze większej ilości zdjęć postanowiłem złożyć swoje własne WC. Moją pierwszą częścią był blok wodny na NB Atira (romek-o) i nagrzewnica Harrison (romek-o) - niestety Poczta Polska się nie spisała i klamotów nadal jeszcze nie mam :mur: . Następnie kupiłem "Polskiego Sztorma" (davvid) i Atmana AT-201 (davvid) - tutaj nie mam już zastrzeżeń co do naszej kochanej PP - wszystko już na miejscu. Założenia: -Cena max 200zł -Bezpieczne - brat mnie za!^#ie jak się coś wyleje -Wydajne (W miare możliwości oczywiście B-) ) -Ciche A teraz to co tygryski lubią najbardziej czyli zdjęcia... Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez spychu14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Pokazałeś bloki i to wszystko? W takim razie po co temat, daj znać, jak złożysz układ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spychu14 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Pokazałeś bloki i to wszystko? W takim razie po co temat, daj znać, jak złożysz układ.W miare postępów będę edytował posta... W weekend postanowiłem troszkę odświerzyć sztorma :) Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez spychu14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Czekam na fotki całości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nie wiem czy wiesz ale masz pierwszego Polskiego Sztorma którego wymyśliłem siedząc w ...."świątyni dumania" Był jako prototyp i dlatego ma rurki o róznych kolorach bo uzyłem okurat co było pod ręką (wkład od długopisu) Więc....dobrze go traktuj a będzie ci dobrze służył !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spychu14 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie wiem czy wiesz ale masz pierwszego Polskiego Sztorma którego wymyśliłem siedząc w ...."świątyni dumania" Był jako prototyp i dlatego ma rurki o róznych kolorach bo uzyłem okurat co było pod ręką (wkład od długopisu) Więc....dobrze go traktuj a będzie ci dobrze służył !! hehe - prototyp :) Podfrezowałem narazie trochę wgłębienia pod śruby ale to chyba nie koniec moich modów sztormika... Chyba troszkę uszczuple spod bo będzie problem żeby się zmieścił na Galaxy 650i :) Przedemną jeszcze masa pracy... Czyszczenie kadeciaka, polerka spodu i topu atiry... Do tego muszę jeszcze jakąś podstawkę pod kadeta wyczarować i shroud. Mam plan żeby owiewały go 4x Papst 3412NGL 92mm. Kto miałby na wydanie troszkę choinek ?? Niestety w mojej wiosce nikt nie słyszał o takim wynalazku :( Edytowane 1 Października 2007 przez spychu14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 W weekend postanowiłem troszkę odświerzyć sztorma :)czym wypolerowałeś bloczek, pasta polerska czy coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...