ietas>> Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 jak w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Biostar tForce 560+ A2+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) ale to mnie wyniesie jakies 280 złcos tanszego??DO PRZESTROJENIA: http://przestrajanie.serwis-tv.comczy abit an52 bedzie ok?? Edytowane 13 Października 2014 przez mietas>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cloud Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ABIT KN9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Podlacze sie pod temat :D Ludziska jak juz cos polecacie,to sprawdzone i dostepne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 mam jednego kn9 a teraz jest mio potzrebna druga mobo dobra tania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Także nie jestem w temacie co to teraz z rynku wybrać. Nie zależy mi na zintegrowanej grafie. Czy ktos z was odradza ASUS M2A-VM, albo ASUS M2N Zastanawiają mnie także Gigabyte, wszelkiej maści, nawet nie wiem co brać. Sprawa super pilna, bo składam kompa koledze z pracy... Foxcony i Biostary odpadają, będe kupował na miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ale to mnie wyniesie jakies 280 zł cos tanszego?? czy abit an52 bedzie ok?? za 260 z hakiem w shifcie była. AN52 do niczego, to się kręci gorzej niż Asrock :mad: ABIT KN9.szeroko dostępny , jakże masowo produkowany :angry: Także nie jestem w temacie co to teraz z rynku wybrać. Nie zależy mi na zintegrowanej grafie. Czy ktos z was odradza ASUS M2A-VM, albo ASUS M2N Zastanawiają mnie także Gigabyte, wszelkiej maści, nawet nie wiem co brać. Sprawa super pilna, bo składam kompa koledze z pracy... Foxcony i Biostary odpadają, będe kupował na miejscu. M2N-E podobno ujdzie, ale chyba dość drogi był. Polecam się Biostarkiem zainteresować, bo to już S. AM2+ , i dobre o/c :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 M2N-E podobno ujdzie, ale chyba dość drogi był. Polecam się Biostarkiem zainteresować, bo to już S. AM2+ , i dobre o/c :) A zwykła M2N bez -E ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 mało o niej wiadomo :| z jednej strony niezły chipset - nForce 430 , z drugiej wygląda i ma kolor PCB jak te wszystkie budżetowe g*wna ... znalazłem o niej 3 postowy wątek :D ktoś kto ma , mówił, że dość dobra, ale ma małe o/c. IMO dorzucić 30 zł i masz Biostara tForce 560+, w którego wsadzisz procki na AM2+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 mało o niej wiadomo :| z jednej strony niezły chipset - nForce 430 , z drugiej wygląda i ma kolor PCB jak te wszystkie budżetowe g*wna ... znalazłem o niej 3 postowy wątek :D ktoś kto ma , mówił, że dość dobra, ale ma małe o/c. IMO dorzucić 30 zł i masz Biostara tForce 560+, w którego wsadzisz procki na AM2+ Ja mam kn9, a składam dla kumpla daltego musi być coś dostępnego w sklepach stacjonarnych w Gdyni, no i chiałbym cos tego X2 lekko OCnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 a jakie są sklepy w Gdyni :lol2: ? Polecam w takim razie może Foxconna 570SLi ? Biostara 690G ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 FOXCONN N5M2AB-8KRS2H nForce 550 SLI Socket AM2 (PCX/DZW/GLAN/SATA/RAID) a ta??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 też jest bardzo dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Testowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 oj, to jest 550 ... ja na myśli miałem 590. 550 to ogólnie skopany chipset, więc rewelacji nie będzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...