Bone Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=224437992 czy ta kara graficzna pojdzie pod plyte Elitegroup ECS 648FX-A ? Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Bone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 pójdzie. ale tak swoja droga ale ten radek drogi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Specyfikacja mobo jest ok- powinien działać. Ale "nie samą płytą radek żyje"- masz DOBRY zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1okonek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Za droga .Za taką kasę dostaniesz wydajniejszą kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 kupilem zasilacz i u was sie pytalem jaki kupic... nie pasuje musze jeszcze jeden kupic... a ten sprzedam na allegro albo komus ze znajomych wcisne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Znaczy ktoś źle poradził... Jeśli chodzi o zasilator to do takiego zestawu w zupełności styknie fortron/delta 350W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) wzielem od braciaka zasilacz 350W podpielem wszystko wlaczam kompa i piszczy mi. a wyskakuje komunikat. You have not connected the power Extension cable to your asus A9800XT Video Card. Please refer to the getting started guide, for proper hardware instalation Cos takiego pisze. Byc moze z błedem przepisałem ale piszczało i brałem sie ze cos sie stanie z kompem. Potem podpiełem stary zasilacz i stara karte graficzna... a tu piszczy monitor sie nie wlacza... wywalilem 256Ramu z kompa i sie wlaczylo wszystko oki ale ze stara karta... a jak zrobic zeby nowa podpiac :( Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Bone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 http://photos01.allegro.pl/photos/400x300/.../34/214693472_1 pod to białę wejscie musi byc jakis kabelek podpiety czy mi sie tylko wydaje? to link do wersji pro ale wejscie to samo. bo ja mamkarte bez tego kabelka. co jest na jednym z obrazkow na tej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Foto z linka nie działa. Oczywista że trzeba podpiąć pod kartę kabelek zasilający z zasilacza- taki sam jak pod dysk twardy czy też cdrom- komunikat który zacytowałeś mówił właśnie o tym, że kabelek nie jest podpięty. Jakiej firmy ten zasilacz od brata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ibox a ile ten kabelek kosztuje bo go nie posiadam http://allegro.pl/item214693472_karta_ati_...256bit_agp.html tutaj sa te obazki z wersji pro. Gdzie sie ten kabel podlancza? nie mam go ale chcial bym wiedziec zeby pozniej nie pytac. nie widze tam nigdzie miejsca chyba ze z tyłu pod to białe wejscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Kabelek weź bezpośrednio z zasilacza. Gdy nie masz żadnej wolnej wtyczki- potrzebny będzie rozdzielacz/dwójnik- do kupienia na allegro. W załączniku fotki gniazd na r9800. Edit- ibox to kupa niestety... Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 mam sterowniki z tamtej stronyallegro co ta karta jest i wykrywa mi zupelnie inna karte. Asua A9800 Series a czemu nie XT ;/ i jeszcze jedno. jelsi maialem podlaczone pod zasilacz 300W to gry przez to moga sei ciac? jeszcze wyskoczyl mi jakis blad i obraz sie rozmazal tak jak y karta byla uczkodzona. to przez zailacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ad1. To kwestia biosu karty- taki ma wpis w biosie i tak go system widzi- możesz sprawdzić parametry karty (ilość pamięci, potoków, szerokość magistrali) jakimś programem diagnostycznym (np aida, everest). ad2. Nawet nie próbuj grać na tej 300- 9800XT sporo prądu pożera a te deklarowane 300 (czy też w przypadku zasiłki brata 350) W między bajki można włożyć. W najlepszym wypadku komp będzie się wieszał, będą błędy w wyświetlanym obrazie. W najgorszym- padnie zasiłka ciągnąć ze sobą do piachu pół kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 znacyz to jest tak, wlaczma gre tnie sie a potem wyskakuje blad. komunikat zeby zgloscic to do ATI a to przez zasilke jest? i w grze okna mrygaly xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 a jezeli karta jest uszkodzona i nienadaje sie do uzytku to jak to poznac? obiawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 nie mam tego kwadracika na karcie od czego on jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Trudno stwierdzić za co odpowiedzialny jest brakujący element. Czasami brak jednego elementu nijak nie wpływa na pracę karty (sprawdzone organoleptycznie) a czasami powoduje totalny chaos w obrazie. O ile dobrze widzę to kondensator smd. Tak czy inaczej- jeśli karta dotarła do Ciebie w takim stanie = była uszkodzona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 O ile dobrze widzę to kondensator smd.mozesz jasniej? Karta z demonatazu wiec wszystko mozliwie. zorjentowalem sie niedawno jak sie przygladalem karcie zeby ja podlaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Kondensator do montażu powierzchniowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 i co przez to nie bedzie dzialalo w grach np? da sie to jakos naprawic bo z tym gosciem zlapac kontakt to swieto co mi sprzedawal... chyba serwis czeka karrte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...