davidson88 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Tak jak w temacie. Która z kart bedzie wydajniejsza w grach? (karty z laptopow). Najbardziej zalezy mi na grach: Aoe3, CS:S, Supreme Commander. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dżifors Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 GF 8600 GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidson88 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Firekage napisał(a): GF 8600 GT. to jest GF 8600 GS a nie GT....ale i tak osobiscie takze jest bardziej za gf'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 davidson88 napisał(a): to jest GF 8600 GS a nie GT... Nie watpie , ze jest , przeca widze temat :wink: Tym lakonicznym zwrotem zasugerowalem , ze nie warto oni GS ani Radka :wink: No chyba , ze sie nie ma kasy i mamy do dyspozycji ledwo 300 zl :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidson88 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Lakonicznym wstępem, zasugerowałem iż chodzi o karty w laptopie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 lakonicznie powiem, iż 8600GT występuje także w lapie :] A 8600GS w stacjonarnych nie za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jiddu Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A ja już nie lakonicznie powiem, że lapki z 8600GT są dosyć drogie, ale mimo to warto dołożyć jeśli ma służyć również do odpalenia gier. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A ja odpowiem, że kupowanie laptopa specjalnie do gier to zabójstwo dla kieszeni. Dużo lepiej (i taniej) wyjdzie kupić dobrego kompa stacjonarnego do grania na miejscu + taniego laptopa + PSP do grania np w pociągu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...