Kyrfal Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie wiem jaka mam obudowe wybrac ale chcialbym zeby: byla w okolicach 120-130 zł (max) zawsze jak zostawiam kompa na sciaganie i wychodze na dwor i wracam to w pokoju jest sauna, czyli musi miec dobra klimatyzacje i byc przewiewny miał niebanalny wyglad i jeszcze jedno- skad mam wiedziec jaka obudowa bedzie dobra do mojego peceta? :/ bo nie chce gafy popelnic i jeszcze drugie :P myslicie ze znajde obudowe spelniajaca takie warunki w media markt? i chcialbym teraz otrzymac odpowiedz bo dzisiaj jade na miasto i akurat moglbym przy okazji tam skoczyc. @down heh, tak sie spodziewalem bo zalezalo mi na tym zeby szybko te obudowe dorwac nic no mowi sie trudno. na reszte pytan masz jakies domysly ? ;> Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Kyrfal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubikon Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Media markt to raczej nie..... Nic tam "niebanalnego" nie znajdziesz a już prędzej coś banalnego :D A może allegro ?? Tam wybór jest spory i można tanio nabyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 szukaj Sharkoon Revenge Eco / Coolermaster Elite 331. Nie ten dział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...