Skocz do zawartości
Clix0r

Www.amacrox.net.pl - Godni Zaufania?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić zasilacz Amacrox Warrior AX450-PNF.

Znalazłem w internecie interesującą ofertę,

na stronie www.Amacrox.net.pl można kupić go za 149zł (na allegro 159zł najtaniej), do tego oferują jako jedyni gwarancję 36msc (na allegro 30msc), przesyłkę kurierem za 9zł, a do wszystkich zasilaczy z serii Warrior dają gratis koszulkę.

Ale czy ten sklep jest godny zaufania?

Czy ktoś z was coś tam kupował?

Czy ten zasilacz wystarczy do mojego sprzętu?

• Core 2 Duo E4300 ( w planach mam podkręcanie minimum do 3Ghz )
  • 1Gb DDR2 Goodram PRO 800mhz
  • MSI GeForce 6600GT 128mb/128bit 500mhz/1000mhz
  • 2 dyski twarde Western Digital (120gb i 80gb)
  • Nagrywarka DVD-RW
  • Napęd DVD
  • Karta sieciowa
  • Stacja dyskietek
  • Zasilacz :-P
Jeśli odpowiedz na poprzednie pytanie brzmi "tak", czy ten zasilacz wysstarczy jeśli w przyszłości dokupie Gf8800 lub cos podobnego? Edytowane przez Clix0r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym na twoim miejscu wolal przejsc sie do jakiegos taniego, dobrego komputerowego w miescie i jesli go nie maja spytac za ile sprowadza :) W wielu mniejszych, ale dobrych sklepach mozna tez o cene sie potargowac, jak sprowadza nie placisz za przesylke i cena wychodzi podobna, a do tego odbior osobisty i w razie ewentualnych problemow gwarancja bez wysylek... Nie zawsze sie to sprawdza, ale przdzwonic jesli masz zaufany sklep warto :)

EDIT : Ja mam tak np z Arche ktorego wiele osob zna z Allegro, pojde osobiscie, odlicza mi prowizje z Allegro jak nie zalicytuje itd, czekam teraz wlasnie u nich na Corsaira 450VXeu ktorego mi zamowili...

Edytowane przez Bujakashi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaryzykowałem i kupiłem zasilacz na www.amacrox.net.pl, zobaczymy co z tego wyniknie.

Wybrałem wysyłkę za pobraniem, więc jeśli niepszyślą paczki to ja na tym nie stracę :lol:

Bede was informował o dalszym przebiegu tej ryzykownej transakcji :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

jakies 2 tygodnie temy zakupilem zasilacz Amacrox Warrior w sklepie Amacrox.net.pl. Przesylka szybka, 2 dni i zasilacz byl u mnie. Gwarancja fakt faktem 30 miesiecy, kurier drozszy no i nie mam koszulki (wtedy nie bylo tej promocji - a szkoda bo fajna) ale powiem ze sklep jest godny zaufania.

Po zmontowaniu komputerka mialem z nim sporo klopotow calosc opisana jest TUTAJ

W kazdym razie nie dosc ze dobrze sie kupuje na amacrox.net.pl to jeszcze nie mialem klopotow z serwisem.

Jak dla mnie 10/10 dla Amacrox.net.pl

Pozdrawiam

Edytowane przez Killero12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi