niby Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jestem szczęśliwym posiadaczem q6600 i hd2900xt od początku planowałem założyć pasywne chłodzenie ale od czytania najróżniejszych opisów sam już zgłupiałem. Co jest najwydajniejsze i nadawałoby się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 chcesz miec cicho to tylko pozostaje WC zarowno radek jak i quad to prawdziwe piecyki i problemem jest to schlodzic nawet przy nawiewie ,a co dopiero przy rozwiazaniach pasywnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niby Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Wiem że to małe piecyki. Nie chcę wodnego, a coś wydajnego i cichego? Nie bawię się w OC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Thermalright Ultra-120 Extreme + XThermal Thermalright HR-03 + Xthermal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 To po co zakladasz watek w kiblach jak nie chcesz wodnego? :| Wydajne i ciche to HR-03 / R600 na poczatek i Ultra-120 eXtreme... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...