Andrz3j Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Do wszystkich przyjaciół Wisły Przyjaciele moi mili, Makaroni tak stchórzyli, Tak się strasznie bali przegrać, że woleli wcale nie grać. Lecz im wstyd się było przyznać, Że ich zespół to słabizna I za sprawą naszej Wisły Ich ambicje nagle prysły. Więc podnieśli krzyk koszmarny: "Polska to jest kraj polarny, "Gdzie lodowe są boiska! "Pomarzniemy biedaczyska! "Toż to się nie mieści w głowie, "By mecz odbył się w Krakowie, "Tak daleko na północy, "Kiedy my nie mamy kocy, "Ni kubraczków, ni czapeczek, "Ni majteczek na tyłeczek!" Pan z UEFA się zlitował, Do Krakowa powędrował I oznajmił bez żenady: "Tutaj zagrać nie da rady. "Więc najlepiej niech kibice "Sfinansują mecz w Afryce, "Na sawannie pośród słoni, "Gdzie nie zmarzną Makaroni." Tak to było, moi mili, Gdy się Włosi wystraszyli. Od tej pory, przyjaciele, Gdy ktoś drży na całym ciele, Ja mu mówię z wielką gracją: "Stary! Trzęsiesz się jak Lazio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Wisłą to POtęga Fajny wierszyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 hmmmmm fajny ten wierszyk tylko jak bys przegladal troche osla to pewnie bys zauwazyl ze on juz byl:PPPPPPPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Byl i to niedawno :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ten wierszyk jest kilka tematow nizej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 sorki... :( Niezauwazyłem.. Niech moderator wykasuje ten post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 I tak Legia mistrz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 sorki... :( Niezauwazyłem.. Niech moderator wykasuje ten post. He, sam go wrzuciłem jest "dwa posty niżej". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...