nowy11 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) mam zamiar kupic tą plyte i zmienic procka: konfigura kompa : proc P4 516 3GHz RAM 1 GB 400 MHz Grafa Palit GF 7600 GT 256/128 AGP dysk: 160 GM i teraz pytanie mam zamiar zmienic procka na E4400 wiec czy wydajnosc mojego kompa wzrosnie i czy bede mogl sobie pozwolic na takie gry jak Lost Planet , S.T.A.L.K.E.R czy Bioshock. jeszcze jedno oplaca mi sie wymieniac procka czy np. za rok albo dwa kupic nowego kompa tak gdzies za 4000zl ? prosze o zainteresowanie :rolleyes: Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez nowy11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wierci13' Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ja tam bym poczekał te 2 latai kupil wypasonego kompa procek poprawil by oczywiscie ogólna wydajnosc kompa mój kumpek ma takiego procka z tym ze ma Radeona 1550 1 GB RAM czy cos w tym stylu i jakos mu to dziala na 3DMarku03 maial 5800 p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jiddu Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Płyty nie kupuj, procka też nie. Lepiej sprzedać to co masz dołożyć i przenieść się na nową platformę DDR2/PCI-E z dwurdzeniowym prockiem. A za 2 lata to kto wie co będzie... :) Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Jiddu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy11 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 dziekuje tym co starają sie mi pomuc kilka osób poradziło mi zarejestrowac sie na tym forum mowili ze jest najlepsze w polskim interneci jezeli chodzi o kompy a tu co wszyscy wola udzielac sie w teamtach ktore maja 14567 odpowiedzi i ciagną sie bez konca a jezeli czlowiek ma problem to sie go zlewa wielkie dzieki <_< <_< <_< <_< :angry: :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Skonczyles plakac? Chcesz kupowac - smialo kupuj. Tylko nie spodziewaj sie rewelacji bo moje padlo we wspomnianych tytulach ( glownie stalker - reszta nie testowana ) ledwo sobie radzi. Chcesz miliona odpowiedzi o [gluteus maximus] Maryny - idz na inne fora. Moze cos znajdzesz ciekaszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...