Skocz do zawartości
nowy11

Wymiana P4 Na E4400

Rekomendowane odpowiedzi

mam zamiar kupic plyte i zmienic procka:

konfigura kompa :

proc P4 516 3GHz

RAM 1 GB 400 MHz

Grafa Palit GF 7600 GT 256/128 AGP

dysk: 160 GM

i teraz pytanie mam zamiar zmienic procka na E4400 wiec czy wydajnosc mojego kompa wzrosnie i czy bede mogl sobie pozwolic na takie gry jak Lost Planet , S.T.A.L.K.E.R czy Bioshock.

jeszcze jedno oplaca mi sie wymieniac procka czy np. za rok albo dwa kupic nowego kompa tak gdzies za 4000zl ?

prosze o zainteresowanie :rolleyes:

Edytowane przez nowy11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam bym poczekał te 2 latai kupil wypasonego kompa procek poprawil by oczywiscie ogólna wydajnosc kompa mój kumpek ma takiego procka z tym ze ma Radeona 1550 1 GB RAM czy cos w tym stylu i jakos mu to dziala na 3DMarku03 maial 5800 p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyty nie kupuj, procka też nie. Lepiej sprzedać to co masz dołożyć i przenieść się na nową platformę DDR2/PCI-E z dwurdzeniowym prockiem.

A za 2 lata to kto wie co będzie... :)

Edytowane przez Jiddu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziekuje tym co starają sie mi pomuc

kilka osób poradziło mi zarejestrowac sie na tym forum mowili ze jest najlepsze w polskim interneci jezeli chodzi o kompy a tu co wszyscy wola udzielac sie w teamtach ktore maja 14567 odpowiedzi i ciagną sie bez konca a jezeli czlowiek ma problem to sie go zlewa wielkie dzieki <_< <_< <_< <_< :angry: :angry: :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skonczyles plakac? Chcesz kupowac - smialo kupuj. Tylko nie spodziewaj sie rewelacji bo moje padlo we wspomnianych tytulach ( glownie stalker - reszta nie testowana ) ledwo sobie radzi.

Chcesz miliona odpowiedzi o [gluteus maximus] Maryny - idz na inne fora. Moze cos znajdzesz ciekaszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi