Szymoon Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zauwazylem dosc dziwne napiecia sprawdzalem w biosie i sie zgadza z tym co wyswietlaja programy(z dodatnimi) Cpu Cool: 3,3V -> 1,55V (to jest niby napiecie grafy) 5V -> 4,87 12 V -> 12,28 -5V --> -- 0,5V (dokladnie tak pisze z dwoma -) -12 V --> --2.0V A teraz speed fan: dodatnie sa podobnie, a ujemne: -12 V --> 2,04 V !!!!! -5 V --> 0,5 V !!!! Domyslam sie ze cpucool pokazal mi z dwoma minusami, bo to jest dodatnie. Ale dlaczego mam ujemne napiecia dodatnie, co z tym fantem zrobic ? konfig w stopce, zasilacz 300W... Niby wszystko dziala, no prawie bo grafika nie chce mi sie podkrecic (monitor zaczyna mrugac i wszystko sie krzani, nawet jak podkrece tylko do 295/600 [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Nie przejmuj się. Programy czasem wiariują. Zobacz napięcia w BIOSie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Jak to by była prawda to raczej twoj komp dawno nie działał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...