Skocz do zawartości
giniu

Panowie Czy Ten Dell To Okazja?

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

jako, ze jestem w Londynie postanowilem rozejrzec sie za laptopem no i znalazlem cos takiego

LAPTOP

wiem, ze pojdzie za 400 plus przesylka czyli jakies 2500 ..... czy to okazja?? co z ta grafika?? czy myslicie, ze moge znalezc cos porownywalnego w Polsce?? bo nie wiem czy np gwarancja bedzie akceptowana w Polsce??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam!

jako, ze jestem w Londynie postanowilem rozejrzec sie za laptopem no i znalazlem cos takiego

LAPTOP

wiem, ze pojdzie za 400 plus przesylka czyli jakies 2500 ..... czy to okazja?? co z ta grafika?? czy myslicie, ze moge znalezc cos porownywalnego w Polsce?? bo nie wiem czy np gwarancja bedzie akceptowana w Polsce??

to pewnie 1/3 twojej tygodniowej pensji .. ja bym bral ... wyglada b.dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem czy taka okazja?

http://cgi.ebay.co.uk/DELL-INSPIRON-6400-C...1QQcmdZViewItem

powyzej masz lapa od goscia z konkretnymi komentarzami i za niewiele wiecej ja 400 funtow.

Ten gosc od Ciebie z linka to moim zdaniem przekret - czytales jego komentarze i kiedy je dostal? :)

Wczesniej widzialem , ze bylo kilka w cenie 409 - nowe z gwarancja.

Gwarancje masz Della takze nie wazne czy wyslesz go z Polski czy z UK - bedzie uznana.

Edytowane przez Blackwhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi