giniu Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 witam! jako, ze jestem w Londynie postanowilem rozejrzec sie za laptopem no i znalazlem cos takiego LAPTOP wiem, ze pojdzie za 400 plus przesylka czyli jakies 2500 ..... czy to okazja?? co z ta grafika?? czy myslicie, ze moge znalezc cos porownywalnego w Polsce?? bo nie wiem czy np gwarancja bedzie akceptowana w Polsce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 witam! jako, ze jestem w Londynie postanowilem rozejrzec sie za laptopem no i znalazlem cos takiego LAPTOP wiem, ze pojdzie za 400 plus przesylka czyli jakies 2500 ..... czy to okazja?? co z ta grafika?? czy myslicie, ze moge znalezc cos porownywalnego w Polsce?? bo nie wiem czy np gwarancja bedzie akceptowana w Polsce?? to pewnie 1/3 twojej tygodniowej pensji .. ja bym bral ... wyglada b.dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Czy ja wiem czy taka okazja? http://cgi.ebay.co.uk/DELL-INSPIRON-6400-C...1QQcmdZViewItem powyzej masz lapa od goscia z konkretnymi komentarzami i za niewiele wiecej ja 400 funtow. Ten gosc od Ciebie z linka to moim zdaniem przekret - czytales jego komentarze i kiedy je dostal? :) Wczesniej widzialem , ze bylo kilka w cenie 409 - nowe z gwarancja. Gwarancje masz Della takze nie wazne czy wyslesz go z Polski czy z UK - bedzie uznana. Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...