samolot Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 po całym ciezkim i dlugim miesiacu wakacyjnej pracy uzbieram pare groszy na bebechy do kompa obecnie mam bartona, msi k7n2 delta2, radzia 9800 i 512mb ramu calosc idzie na enermaxie 350w zaleznie od wysokosci wyplaty uzbieram około 1500-1600zł ze starej konfiguracji zostawie sobie hdd i zasilacz po sprzedazy zlomu kupie nowy hdd i powinno jeszcze cos zostac :D nowa konfiguracja proc e2160 ( widze w sklepach pojawia sie e2180 opłaca sie?) mobo coś na p35, abit, msi (raczej nie bo troszke juz droga i wolałbym innej firmy) asus i foxconn coś w okolicach 400zł grafa - palit sonic 8600gt ramy - 2 x 1gb tutaj tez nie wiem, myslalem o goodramach pro 800mhz teraz znowu te kingmaxy sa ... zastanawialem sie tez nad konfiguracja z amd, ale porzadne plyty sa ciezko dostepne i windsdory f3 tez wtedy moze bym i zmiescil sie w budżecie z grafa pokroju x1950xt ale temu nie podoła juz raczej moj zasilacz a na nowy kasy ni ma moze jednak sprobowac? o/c raczej bedzie ale fsb +333 spokojnie mi starczy (3ghz i tak pewnie nie osiagne na tym cepie) , jak styknie kasy to kupie fryzjera (w ninje itp nie bede sie pakowal) zasilacz mam nadzieje ze starczy, teoretycznie nowy konfig nawet mniej pradu potrzebuje raczej sceptyczny jestem do uzywanych delt od magikow na allegro generalnie ten komp bedzie musial troche posluzyc, potem 1szy w kolejnosci jest nowy monitor a nie jestem spokrewniony z żadnym szejkiem :D komp bedzie poki co sluzyl głównie do gry w cs 1.6 potem prawdopodobnie do source no i okazyjnie jakies nowe tytuly wiec nie zalezy mi na aa hdr i mega detalach otwarty jestem na wszelkie propozycje i sugestie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Chłopak się namęczył a wy tego nie szanujecie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168134. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) zestaw mam z grubsza przeciez wybrany glowne pytania to opcja z amd i lepsza grafa czy zasilacz da sobie rade poboczne to mobo i ram co mi da zestaw sysaka, ktory zreszta przegladalem aha to prawda ze e2180 jest na nowym steppingu? Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez samolot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...