berdej Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Jakie pamięci 333 kupić na WGK (z tańszych, bo nie mam za dużo kasy)? Oferują Samsungi ale są to tylko kości Samsunga, a moduł jest składany przez jakiegoś nieznanego producenta. Dobra jest taka pamięć? Tak samo jest z Hynixami i Infineonami. Zauważyłem, że TwinMOSy ze sklepów mają atrakcyjną cenę. Dobra jest ta firma? Polećcie mi coś taniego i dobrego, bym nie przepłacił, ale żeby też komp chodził stabilnie (super timmingi i fsb>333 mnie tak bardzo nie interesują, CL2.5 styknie, jeśli komp będzie stabilny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Kupuj TwinMosy, sa w sklepie tweaka kosztuja 169 zl za 256, w 100% ci wystarcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Jeżeli nie Twoim celem jest 333 i CL 2,5 to kup no name - po co przepłacać ? Każde 333 powinny tak iść - elixiry(jak moje) w Krakowie idą po ok 118 zł ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 kup a tweak.pl bo sa za niecale 210 zeta ddr 333mhz 256mb. teraz niewarto kupowac ani 266, bo sie nieoplaca, ani 400, bo sa do [gluteus maximus]. pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...