Rat Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam! Jaki monitor polecacie do 1500 zł? Musi to być 19''(nie panoramiczna). Zależy mi na płynnym obrazie w grach FPS czyli o niskim czasie reakcji. Wtedy nasuwa się matryca TN, ale z kolei słyszałem, że ma słabe odwzorowanie kolorów. Znalazłem, więc coś wypośrodkowanego czyli Samsunga 971p na PVA - niestety nie pasuje mi w nim to, że musiałbym płacić za super design, na którym w ogóle mi nie zależy oraz brak możliwości regulacji obrazu za pomocą przycisków... Dodam, że kupuję też nowego kompa - będzie miał na pokładzie GTX'a. Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Tylko i wyłącznie NEC 90GX2PRO!! Perfekcyjny monitor. CRT mogą pomarzyć o takich kolorach. Przejdź się do sklepu a się przekonasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rat Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Tylko i wyłącznie NEC 90GX2PRO!! Perfekcyjny monitor. CRT mogą pomarzyć o takich kolorach. Przejdź się do sklepu a się przekonasz... Dzięki za pomoc, właśnie sie na niego zdecydowałem! Parametry ma wszystkie lepsze albo takie same jak w samsungu 971p tylko kontrast szajsung ma lepszy bo 1500:1 a nie jak NEC 1000:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Jesli do filmow to probowalbym z Gatewayem 21" FPD 2185W Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez xantype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Albo 20" Nec 20wgx2 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...