victor89 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) nie wiem czy forum akurat jest dobrym pomysłem. Wydaje mi się iż taka strona powinna być bazą wyników i newsów z areny oc. I tyle. Portale takie jak ppc i inne należące do UToPi będą mialy wlasne fora, gdzie toczyć sie będą dyskusje- co zachowa pewną ZDROWĄ odrębność. Wpadnie ryba, kazdemu kto nie jest "ryba style" powie adios czym wystraczy 90% ludności :) Kiedy przeczytałem o tym forum, nie wiem dlaczego przypomnial mi sie freoniacz... Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez victor89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 mi sie wydaje ze nie ma co udziwniac - stronka gdzie beda tylko cos o zalozeniach teamu, pare linkow do niektorych projektow, newsy i forum to tez niezle pomysly, ale wtedy to zrobi sie z tego kolejny portal, a znalezienie porzadnych newsmanow, bieglych w tlumaczeniu bedzie trudne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 nie wiem czy forum akurat jest dobrym pomysłem. Wydaje mi się iż taka strona powinna być bazą wyników i newsów z areny oc. I tyle. Portale takie jak ppc i inne należące do UToPi będą mialy wlasne fora, gdzie toczyć sie będą dyskusje- co zachowa pewną ZDROWĄ odrębność. Wpadnie ryba, kazdemu kto nie jest "ryba style" powie adios czym wystraczy 90% ludności :) Kiedy przeczytałem o tym forum, nie wiem dlaczego przypomnial mi sie freoniacz... Ale zdrowa odrębność w przypadku dyskusji o sprawach teamu teraz jest strasznie denerwująca. Jak można gadać o tym samym w kilku miejscach na raz. Zresztą forum to i tak nie jest pierwszoplanowa sprawa. Kiedy przeczytałem o tym forum, nie wiem dlaczego przypomnial mi sie freoniacz... .. który był najlepszym forum jakie kiedykolwiek widziałem, z najlepszą ekipą i największą (polskojęzyczną) bazą wiedzy w swoim temacie (PurePC nawet teraz nie jest w stanie dorównać), a wszystko przepadło, bo ktoś nie zapłacił za serwer..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgadzam sie z Toba na maxa,sa 3 watki i nie wiadomo w ktorym pisac,szczerze powiem,ze panuje lekki burdel :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 :) Fajne macie pomysły w ogólne nieźle to idzie. :D Co do tłumaczenia to jestem otwarty i moge pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Dojdzie dzisiaj troche pkt z mojej strony gtx ladnie polecial 710/1140,narazie walcze ze smarkiem01,jakis trefny gnojek sie wiesza,zaraz wklejam wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Jakieś nowości z przebiegu prac ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Jakieś nowości z przebiegu prac ? :) Reanimator pracuje nad stroną ;) a dokładnie myśli jak prosto zrobić dwa języki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumson Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Reanimator pracuje nad stroną ;) a dokładnie myśli jak prosto zrobić dwa języki. kszonek jak tam sprawa stronki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 to pytanie raczej do samego Reanimatora bo to on się nią zajmuje ;) btw Ile zajmuje napisanie takiej stronki ? Może Reanimator zabierze głos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Niewielka komercja też mogłaby zaistnieć na tej stronie. Raczej nie banery reklamowe wprost ale ranking 10 produktów OC rodem z PL z linkami do ich stron domowych. Na produkty głosowaliby uczestnicy połączonego fourm na swoich oryginalnych forach. Datki od sponsorów listy pozwoliłyby na opłatę domeny. Co o tym sądzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Niewielka komercja też mogłaby zaistnieć na tej stronie. Raczej nie banery reklamowe wprost ale ranking 10 produktów OC rodem z PL z linkami do ich stron domowych. Na produkty głosowaliby uczestnicy połączonego fourm na swoich oryginalnych forach. Datki od sponsorów listy pozwoliłyby na opłatę domeny. Co o tym sądzicie? Opcji jest wiele. Najpierw musi powstać strona, a potem dopiero przyjdzie czas na coś takiego. Edytowane 17 Września 2007 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Any news ? :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Any news ? :rolleyes: Domena jest, a Reanimator śpi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Domena jest, a Reanimator śpi ;)To zaczekamy az wstanie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Domena jest, a Reanimator śpi ;) Sen zimowy? Czy może jednak są jakieś postępy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Sen zimowy? Czy może jednak są jakieś postępy? nie ma ;) wczoraj pisałem do niego, ale nie odpisuje, chyba tak zajęty pracą nad stroną, że nie ma czasu ;) a ja jej sam nie wyczaruje, chyba, że w HTMLu [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 A kto będzie zwierzchnikiem forum UTP ? My ? Czy każdy szef teamu dostanie moderke czy coś ? Oczywiście w 100% popieram pomysł kszonka.Przydałoby się jeszcze jakieś fajne logo z photoshopa ;) Chętnie pomogę w tłumaczeniu strony i innych związanych z tym pracach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Myślałem, o tym, żeby zrobić logo, które można wrzucać na screen. Do tego jakiś sprytny program, który hurtowo dodaje logo do screenów jako znak wodny, razem z nickiem i konwertuje bmp do png. Z tym, że mi lepiej wychodzi obsługa Painta niż Photoshopa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) Myślałem, o tym, żeby zrobić logo, które można wrzucać na screen [...] Z tym, że mi lepiej wychodzi obsługa Painta niż Photoshopa....W sumie zrobiłem coś prostego z nudów, ale co tam - może chociaż komuś pomoże :wink: A tak to wygląda na screenie: Edytowane 11 Października 2007 przez Puma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Strona jak najbardziej jestem ZA. Forum - NIE, bo po co ? Nie mamy "naszych" for z których się wywodzimy ? Po co robić kolejne forum ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Reanimator powiedział, że jest teraz bardzo zajęty i po wyborach zajmie się stroną UTP - czekamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Forum - NIE, bo po co ? Nie mamy "naszych" for z których się wywodzimy ? Po co robić kolejne forum ? Po to żeby było jedno polskie? A nie tu kilka osób, tu kilka, imho w kupie raźniej :D Reanimator powiedział, że jest teraz bardzo zajęty i po wyborach zajmie się stroną UTP - czekamy. No to sytuacja jest jasna :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 No to sytuacja jest jasna :PNo jest jasna, to już domena PPC-dużo gadania o nic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Po to żeby było jedno polskie? A nie tu kilka osób, tu kilka, imho w kupie raźniej :D nie wiem czy forum akurat jest dobrym pomysłem. Wydaje mi się iż taka strona powinna być bazą wyników i newsów z areny oc. I tyle. Portale takie jak ppc i inne należące do UToPi będą mialy wlasne fora, gdzie toczyć sie będą dyskusje- co zachowa pewną ZDROWĄ odrębność. Nic nie muszę dodawać do powyższej wypowiedzi [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Dobrze, ale nikt nie karze zostawić ppc dla tamtego forum. Bynajmniej w moim mniemaniu uważam iż takie forum by się przydało. Zresztą na razie nie ma co gdybać, jak będzie strona to porozmawiamy o forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Domena została wykupiona już miesiąc temu dla Was. Podejrzewałem, że szybciej wam pójdzie z pracami nad lay-em. Sam jestem ciekaw co z tego wyniknie. Przypominam domena jest następująca www.utpoland.pl i tego się trzymamy. Blok lub dwa bloki reklamowe będą ale bardziej niewidoczne niż widoczne. Chodzi o opłacenie domeny i ciut dodatkowo pokrycie kosztów serwerowni. Jeśli do połowy Listopada się nic nie wyjaśni podejrzewam, że trzeba będzie ogłosić przetarg mały na wykonanie tej strony za kasę i skompilowanie jej do jednego z cms-ów dostępnych za free. Zarządzać serwisem będą osoby wybrane przeze mnie po uprzedniej konsultacji z Wami. Podejrzewam, że na początek znajdzie się tam kszonek i ent. Osoby z innych serwisów otrzymają dostęp również lecz już nie do samej bazy na serwerze tylko jako gł. moderatorów / redaktorów by mogli pisać od siebie inf. Napiszcie co tam będzie na tej stronie potrzeba, poszukajcie kilku ciekawych projektów jak widzicie tą stronę i może wymyślcie logo z którym będą kojarzyć tą stronę inni overclockerzy. Język angielski jest bardziej niż wymagany, podejrzewam, że potrzeba będzie używania dwóch języków na portalu. Czekam na wasze propozycje i sugestie. Tak jak obiecałem wywiązałem się z wykupienia domeny i zagwarantowanie miejsca na serwerze, teraz inwencja wasza. Jak coś to będę pomagał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Czemu nie UToPoland.pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Ja nie wiem czemu, ale to co napisales z dodanym "o" wyglada jakoś tak głupio :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 UTOPsie.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...