best-boy Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 No wlasnie nie moge odpalic tonniego! Pamietam ze kiedys gralem w niego na win98 a teraz na win2k cos sie pieprzy... oto co sie pojawia screen dodam ze mam zaainstalowanego service packa 3 directx 8.1 i sprawdzone detonatory ale to wyglada na blad systemu a nie sterownikow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Jest do tego malutki max 100KB patch Daj maila do podeśle, albo lepiej sprawdź na www.gamecopyworld.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 podeslij podeslij :wink: bo ja na tej stronie do nieczego sie dokopac nie moge best-boy@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 no to ja bylbym takze za tego patcha bardzo wdzieczny bo szukalem dosc dlugo i nigdzie znalezc nie moge... stroos83@go2.pl z gory dzieki wielkie za pomoc bo ta gra to moje maniactwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Na www.gamecopyworld.com znalazlem kiedyś więc i teraz nie powinno być problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Battery Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zna ktoś jakieś działające kody? - bo te z pauzowaniem gry i wklepywaniem jakiejś tam kombinacji klawiszy nie działa mi :( Albo ma ktoś może jakieś namiary na trainer do tej gierki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 http://pad.au.com/~jordan/thps2pccheats.htm http://www.gamers.com/game/222743/cheats 1)brain 2)rtfm 3)google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Kody działają! Może za wolno wpisujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Battery Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Szkoda, że nie ma kodzisza na nieskończony czas :D Dzięki za odzew, popróbuję jeszcze z tymi kodami, mimo że już próbowałem poprzednio :| Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 czesc zainstalowalem sobie win xp i chcialem zainstalowac Tony Hawks 2. instalacja nawet nie ruszyla. dlaczego? pod win 98 wszystko chodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 mi instalacja ruszyła, się zainstalowało ale i tak nie ruszyło :(Może jakiś patch czy coś takiego jest potrzebne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyziu10 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ja miałem coś podobnego, ale aktualizacja sterowników mi w zasadzie wystarczyła, no oczywiście jeszcze trzeba mieć najlepiej najnowszego Directx ;) teraz to jeszcze tylko nie wiem czemu jak se gram w nieważne jaką to po pewnym czasie zazwyczaj mi się komp zawiesza :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 zyziu ale potrzeba nowych sterow do grafiki tylko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyziu10 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 mi wystarczyło że zainstalowałem NVIDIA Windows 2000/XP Display Drivers, czyli tylko od grafiki, a karty graficzne mamy podobne więc powinno starczyć. Wejdź sobienajlepiej w Google i poszukaj "GeForce 2 sterowniki" albo coś takiego. A jak nie t mam lepsiejszy pomysł, mam to na twardym, odezwij się na gg 3940823 albo podaj meila to ci wyśle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inos Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Mam problem z uruchomieniem Tonego pod windowsem XP.Gra sie włącza,moge obejrzec menu wejsc do ustawień i takie tam ale gdy chce już zacząć grać gra wywala sie do windowsa.Ma ktoś pomysł co z tym zrobić?Mam zainstalowanego servis packa 2 i najnowsze stery.Grafika to GeForce 8800GTX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...