Sens Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam! Chcialbym sobie zalozyc konto w citi banku w USA ale mam kilka pytan: 1. Czy jezeli bede mial konto z usa to czy wpyplacajac w polskich bankomatach citi banku sciagaja mi prowizje?? 2. Czy majac konto w USA i placac karta w polsce sciagaja mi kase ekstra np za zakupy?? 3. Czy moge dokonywac przelewow na dowolne konto z polski?? 4. Czy ktokolwiek z polski moglby mi wplacic na konto kase?? 5. Czy majac konto w banku ktorego wogole nie ma w Europie np (webster bank) czy moge otrzymywac przelewy od innych osob? oraz przelewac kase innym-- do polskich bankow oczywiscie?? Z gory dzieki z pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie lepiej zapytać w banku? Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez Twiggy696 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Dokladnie - od tego są infolinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Tutaj sa ciemniaki ;/ nie bardzo wiedza jak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...