Skocz do zawartości
bigfan

Myszak Samsunga

Rekomendowane odpowiedzi

Dla fanatykow swiecacych myszek; kupilem ostatnio myszke samsunga, konkretnie model SOM-3100. Myszka dobrze lezy w dloni, nie skrzypi, klik ma w miare miekki. W srodku umieszczono oprocz czerwonej diody z mechanizmu jezdnego takze druga diode - niebieska, ktora podswietla obudowe w srodku i rolke. Obudowa jest czesciowo wykonana z przezroczystego niebieskiego tworzywa, wiec milo to dla oka wyglada. Ten niebieski moze sie ciut za mocny wydawac, jesli pracujemy w ciemnym pomieszczeniu, ale trzeba przyznac, ze calosc wyglada efektownie.

Wiem, ze to nie reczny mod, ale polecam myszke tym, co nie maja drygu do wiertarek i pil tarczowych oraz lancuchowych, a chca miec cos nie do konca typowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjecie mozna znalezc tutaj na przyklad: http://www.samsungmouse.com/p_main.asp?mod...=x0002610#tag01

W rzeczywistosci wyglada to znacznie ladniej (to zdjecie jest jakby w poziomie rozciagniete troche i wydluza krotsza w rzeczywistosci mysz), szczegolnie jak jest ciut ciemniej w pokoju. Nie mam zadnego cyfrzaka, wiec nie jestem w stanie pokazac ostatecznego efektu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy jak leży ;)

ja miałem myszaka samsunga - z niebieskim podświetlaniem (w sumie mechanizmy miała niezłe - no i 800 DPI), ale strasznie raziła po oczach, więc ją wybebeszyłem i obiąłem diodę :)

hehe

a teraz katuje ją moja kobieta

(sam mam optycznego logitecha)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myszke kupilem w MediaMarkt we Wroclawiu. Kosztowala 55PLN, wiec nieduzo. Rozdzielczosc 400 dpi, do gierek szybkich sie nie nadaje. Do "normalnej" pracy w sam raz.

QRDE !! spodobala mi sie !! :D aleeee mam a4techa 5 przyciskowego optical przerobiona na niebiesko

jutro sie przejde do media i zobacze co maja fajnego z myszek D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z kobitom kupiłem jej starszemu a4techa RP-1535

http://www.a4tech.com/a4techenglish/wireless-index.htm

tu macie linka

kosztowało to 135 zł

a wrażenie niesamowite

myszka jest optyczna bezprzewodowa i ładowana z USB albo z ładowarki nokii a odbiornik ma malutki i można go łatwo do laptopa przepiąć (co naprawde się przydaje)

jedna rzecz to kolorek mi siem za bardzo nie podoba ale jak bede miał za dużo kasy to chiba se kupie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś może wie czym rózni się model SAMSUNG SOM-3100 od SOM-3200? Na stronie producenta wszystkie parametry są takie same, więc jak ktoś wie, to proszę o info, bo chcę właśnie sobie kupić tego SOM-3200.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja posiadam model OMGB30B ona jest podswietlana od spodu na czerwono  

fajnie to wieczorem wyglada  :D ( oczywiscie optical  :wink:  )

Ja do niej dodalem jeszcze dwie superniebieskie ledy po bokach i jak sie przemieszaja z czerwonym to wyglada extra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi