PolandMET Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Resetowalem kompa pare razy az za ktoryms bios napisal ze ma jakis error i zaladowal defaultowe ustawienia. Ja sobie zaladowalem wiec te zapisane w slotach biosu, wgralem Winde ale tu niespodzianka. Nie mam dzwieku, wogole Winda nie wykrywa karty dzwiekowej na plycie. Resetowalem bios, wgralem nowe stery do plyty, nawet nowe stery do dzwieku ale windows nie widzi karty dzwiekowej. Nie wykrywa nawet jak dam zainstaluj nowy sprzet. W menadzerze sa kodery-dekodery wide o i dzwieku oraz Starsze sterowniki audio i tam jest tylko audio sterownik do Modemu wawe Co robic ? Bo juz nie wiem gdzie grzebac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Mialem podobne cyrki - dzwiek mi znikal - kombinowalem na rozne sposoby, ale dopiero wylaczenie i wlaczenie urzadzenia audio w panelu sterowania wyprostowalo sprawe - nie wiem, moze to byla kwestia driverow? Dzwięk zniknąl po ostrym OC i kilku blue screenach :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 tylko ze ja nie mam wogole Ndivia Audio w panelu sterowania, jakby plyta nie miala dzwieku, albo sie uszkodzilo od restartu ?? albo bios cos popartolil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr3k1 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Siemka też miałem kiedyś coś podobnego wyjęcie i włożenie baterii pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 wiedzialem ze to jakas [ciach!]lka. Wylaczylem zasilacz na noc a rano zrobilem clear CMOS i pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...