Varrol Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2003 Ja pier... odbiło im i sprzedają te głośniki 2x taniej niż normalnie. Aż im emaila wysłałem, czy to prawda. Wprawdzie te co ja mam, czyli Megaworks THX są w normalnej cenie, ale od tamtych prawie się nie różnią. :evil: :evil: Jak pomyślę, że mogłem kupić te głośniki za 600zł taniej, to szlag mnie trafia. No cóż, jak ktoś szuka wypasionych głośników komputerowych, to juz chyba wie co kupić. Za taka cenę... :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 cudowni.e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 moze maja zamalo miejsca na magazynie i niemaja co z tym robic tak wiec wyprzedaja po niskich cenach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Tylko się cieszyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ja je we wrocku widzialem za 930zl bez zadnej promocji juz dawno :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 heheheh nic dodac nic ujac :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 niestety komputronik to szajs nie sklep.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 w zyciu bym takiego gowna nie kupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 w zyciu bym takiego gowna nie kupil No cóż, podejżewam, że miałes okazję je osobiście przetestować skoro tak twierdzisz. No chyba, że mówisz to dla jakiejś zasady typu - głośniki komputerowe to szajs, nieważne jak byłyby dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 :arrow: moze komputronik sprzedaje ten zestw glosnikow 50 % taniej niz normalnie, ale 999 zl to jak dla mnie za glosniki duzo. nie jestem az tak wymagajacym uzytkownikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Wolę wieżę podłączoną pod kompa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 w zyciu bym takiego gowna nie kupil No cóż, podejżewam, że miałes okazję je osobiście przetestować skoro tak twierdzisz. No chyba, że mówisz to dla jakiejś zasady typu - głośniki komputerowe to szajs, nieważne jak byłyby dobre. za ok 1500-1700 zł mozna miec naprawde juz glosniki a nie jakies pierdki z plastiku : FENIX (2Xfront, 2Xsat, 1Xcenter, 1Xsub, buk, czereśnia, czarny) kpl. 1 599,00 www.tonsil.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 He zauwazyłem, że na forum ludzie lubią kombinować z komputerami -montują po 100 wiatraczków do obudowy, a z głośnikami niet :( Polecam zrobienie własnej obódowy, okleić kocem lub sztucznym materiałem i ... kombinować :D Zakupy gotowych głośników wyjdą was 2x drozej albo i więcej, a gdy zrobicie sami naprawde to będzie conajmniej 5 razy skuteczne. Jeśli mi się uda to zamieszcze 2 fotki moj=ich paczek 2x300W :D - i żaden <span style="color:red;">[ciach!]</span> się nieodwazył na placy fiknąć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 w zyciu bym takiego gowna nie kupil No cóż, podejżewam, że miałes okazję je osobiście przetestować skoro tak twierdzisz. No chyba, że mówisz to dla jakiejś zasady typu - głośniki komputerowe to szajs, nieważne jak byłyby dobre. za ok 1500-1700 zł mozna miec naprawde juz glosniki a nie jakies pierdki z plastiku : FENIX (2Xfront, 2Xsat, 1Xcenter, 1Xsub, buk, czereśnia, czarny) kpl. 1 599,00 www.tonsil.com.pl Za 1600 masz, ale bez wzmacniacza (czyli dolicz 1000-2000zł). A sub i tak jest gorszy niż u megaworksów. A w subie od megaworksów jest już wzmacniacz 5x70W (plus 150W sub oczywiście) - więc te pierdki z plastiku mozna zmienić na co innego. Mogę sobie podłączyć drewniane (np. te co napisałeś) i będę miał to samo, ale za niższą cenę i z lepszym basem. BTW Mam jeszcze 5 głośników pioneera w drewnianych obudowach po 80W każdy - jednak po podłączeniu wróciłem do tych pierdziawek - może jakbyś usłyszał to bys zmienił zdanie. Ale cóż najlepiej jest krytykować coś co czego się nie zna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 hehe, tak sie sklada ze moj kolega zamowil u nich plyte Chaintech na nforce 2 za 765 zl chyba, byl bardzo happy az na poczte glosowa nagral mu sie przedstawieciel Komputronika twierdzac ze ta OBUDOWA ktora zamowil kosztuje jednak 888zl i to byla pomylka za co bardzo przepraszaja. Oczywiscie chodzilo o plyte, ale facet mowil obudowa... ehh. Nie dosc ze sie pomylili to jeszcze nie umieja wytlumaczyc. Spytam sie kolegi czy ma cos przeciwko pokazania tutaj tego nagrania z posczty glosowej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chang Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 to zrob na takim wzmacniaczu impreze i z takimi pierdkami pozdro tan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 to zrob na takim wzmacniaczu impreze i z takimi pierdkami pozdro tan To zależy od wielkości pomieszczenia. Ale dość już tego. Wiem, że zestaw audio jest lepszy (pod warunkiem, że głośniki są wystarczająco mocne), jednak cenowo wychodzi znacznie więcej. I pisząc to nie odkrywacie Ameryki. Równie dobrze mozna twierdzić, że mercedes jest lepszy od opla itp - zwłaszcza jak się jeździ mercedesem. Te "argumenty" przypominaja mi kłótnie zwolenników AMD i Intela. Jeżeli nie brać pod uwagę ceny, to nie trzeba być geniuszem, żeby wiedziec co jest lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 niestety komputronik to szajs nie sklep.... Moze jakies argumenty (ale racjonalne!) na poparcie tej tezy :evil: Ja zostawilem tam ponad 10 patykow i przy kazdym zakupie oraz przy reklamacjach zawsze wszystko bylo w jak najlepszym porzadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 ja mam :P ceny z [gluteus maximus] :lol: wirtualne promocje (8rda+ za 550zl ale nie jest dostepna gdzie we wrocku jest dostepna normalnie w sklepie za 525 i mozna odrazu kupic :lol: ) generalnie ze sklepami netowymi jest problem z gwarancja , trzeba odsylac poczta , czekac , ja wole w normalnych kupowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 w zyciu bym takiego gowna nie kupil No cóż, podejżewam, że miałes okazję je osobiście przetestować skoro tak twierdzisz. No chyba, że mówisz to dla jakiejś zasady typu - głośniki komputerowe to szajs, nieważne jak byłyby dobre. za ok 1500-1700 zł mozna miec naprawde juz glosniki a nie jakies pierdki z plastiku : FENIX (2Xfront, 2Xsat, 1Xcenter, 1Xsub, buk, czereśnia, czarny) kpl. 1 599,00 www.tonsil.com.pl Za 1600 masz, ale bez wzmacniacza (czyli dolicz 1000-2000zł). A sub i tak jest gorszy niż u megaworksów. A w subie od megaworksów jest już wzmacniacz 5x70W (plus 150W sub oczywiście) - więc te pierdki z plastiku mozna zmienić na co innego. Mogę sobie podłączyć drewniane (np. te co napisałeś) i będę miał to samo, ale za niższą cenę i z lepszym basem. BTW Mam jeszcze 5 głośników pioneera w drewnianych obudowach po 80W każdy - jednak po podłączeniu wróciłem do tych pierdziawek - może jakbyś usłyszał to bys zmienił zdanie. Ale cóż najlepiej jest krytykować coś co czego się nie zna. do niedawna poparlbym tanake ale poszedlem do Media i qmpel chcial kupic glosniczki to mowie zeby zobaczyl jak te graja (staly 1600). koles podlaczyl i mi szczeka spadla na buty. jakosc dziwieku jest niesamowita, bass mocny jak diabli. warto dac za cos takiego 1600 - masz cineme w pokoju jak trzeba, bez dodatkowego sprzetu. amazing. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 niestety komputronik to szajs nie sklep.... Moze jakies argumenty (ale racjonalne!) na poparcie tej tezy :evil: Ja zostawilem tam ponad 10 patykow i przy kazdym zakupie oraz przy reklamacjach zawsze wszystko bylo w jak najlepszym porzadku. dokladnie. ja tez uwazam ten sklep za dobry. ciekawe jakie argumenty masz przeciwko. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 w zyciu bym takiego gowna nie kupil No cóż, podejżewam, że miałes okazję je osobiście przetestować skoro tak twierdzisz. No chyba, że mówisz to dla jakiejś zasady typu - głośniki komputerowe to szajs, nieważne jak byłyby dobre. za ok 1500-1700 zł mozna miec naprawde juz glosniki a nie jakies pierdki z plastiku : FENIX (2Xfront, 2Xsat, 1Xcenter, 1Xsub, buk, czereśnia, czarny) kpl. 1 599,00 www.tonsil.com.pl Za 1600 masz, ale bez wzmacniacza (czyli dolicz 1000-2000zł). A sub i tak jest gorszy niż u megaworksów. A w subie od megaworksów jest już wzmacniacz 5x70W (plus 150W sub oczywiście) - więc te pierdki z plastiku mozna zmienić na co innego. Mogę sobie podłączyć drewniane (np. te co napisałeś) i będę miał to samo, ale za niższą cenę i z lepszym basem. BTW Mam jeszcze 5 głośników pioneera w drewnianych obudowach po 80W każdy - jednak po podłączeniu wróciłem do tych pierdziawek - może jakbyś usłyszał to bys zmienił zdanie. Ale cóż najlepiej jest krytykować coś co czego się nie zna. do niedawna poparlbym tanake ale poszedlem do Media i qmpel chcial kupic glosniczki to mowie zeby zobaczyl jak te graja (staly 1600). koles podlaczyl i mi szczeka spadla na buty. jakosc dziwieku jest niesamowita, bass mocny jak diabli. warto dac za cos takiego 1600 - masz cineme w pokoju jak trzeba, bez dodatkowego sprzetu. amazing. 8) Mozesz mi wierzyć, że przed zakupem tych głośników również myślałem jak tanaka. Jednak zanim je kupiłem przeczytałem kilka artykułów i zrozumiałem, że to już nie pyrkawki komputerowe. Tanaka ma oczywiście rację, że lepsza jest porządna wierza, ale porządna (nie z najtańszymi głośnikami). Jednak to nie znaczy, że Megaworksy to szmelc. Zresztą nie da sie czegoś osądzić bez poznania tego - niektórzy myślą, że są jasnowidzami, czy coś w tym stylu. Te głosniczki za 1000zł to niesamowita okazja, bo tyle to kosztują zwykłe zestawy komputerowe 5.1 (te trochę lepsze). Czasami tylko trochę żałuję, że nie kupiłem zestawu Logitecha Z680. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Z tego co czytam to mowa o glosnikach do kompa anie estradowkach na imprezy. Szczerze powiem ze mi starcza Inspire 5100 To dla mnie zestaw w sam raz do grania i ogladania filmow. Jakbym chcial uzywac glosnikow do robienia imprez to kupilbym co innego. Ale tu mowa o glosnikach do kompa. A montowanie glosnikow po 200W w pomieszczeniu o powierzchni 20M2 to przesada. Wiec nie mylcie pojecia glosniki komputerowe i glosniki muzyczne. Bo to jest zenujace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 w zyciu bym takiego gowna nie kupil No cóż, podejżewam, że miałes okazję je osobiście przetestować skoro tak twierdzisz. No chyba, że mówisz to dla jakiejś zasady typu - głośniki komputerowe to szajs, nieważne jak byłyby dobre. za ok 1500-1700 zł mozna miec naprawde juz glosniki a nie jakies pierdki z plastiku : FENIX (2Xfront, 2Xsat, 1Xcenter, 1Xsub, buk, czereśnia, czarny) kpl. 1 599,00 www.tonsil.com.pl Za 1600 masz, ale bez wzmacniacza (czyli dolicz 1000-2000zł). A sub i tak jest gorszy niż u megaworksów. A w subie od megaworksów jest już wzmacniacz 5x70W (plus 150W sub oczywiście) - więc te pierdki z plastiku mozna zmienić na co innego. Mogę sobie podłączyć drewniane (np. te co napisałeś) i będę miał to samo, ale za niższą cenę i z lepszym basem. BTW Mam jeszcze 5 głośników pioneera w drewnianych obudowach po 80W każdy - jednak po podłączeniu wróciłem do tych pierdziawek - może jakbyś usłyszał to bys zmienił zdanie. Ale cóż najlepiej jest krytykować coś co czego się nie zna. do niedawna poparlbym tanake ale poszedlem do Media i qmpel chcial kupic glosniczki to mowie zeby zobaczyl jak te graja (staly 1600). koles podlaczyl i mi szczeka spadla na buty. jakosc dziwieku jest niesamowita, bass mocny jak diabli. warto dac za cos takiego 1600 - masz cineme w pokoju jak trzeba, bez dodatkowego sprzetu. amazing. 8) Mozesz mi wierzyć, że przed zakupem tych głośników również myślałem jak tanaka. Jednak zanim je kupiłem przeczytałem kilka artykułów i zrozumiałem, że to już nie pyrkawki komputerowe. Tanaka ma oczywiście rację, że lepsza jest porządna wierza, ale porządna (nie z najtańszymi głośnikami). Jednak to nie znaczy, że Megaworksy to szmelc. Zresztą nie da sie czegoś osądzić bez poznania tego - niektórzy myślą, że są jasnowidzami, czy coś w tym stylu. Te głosniczki za 1000zł to niesamowita okazja, bo tyle to kosztują zwykłe zestawy komputerowe 5.1 (te trochę lepsze). Czasami tylko trochę żałuję, że nie kupiłem zestawu Logitecha Z680. okazja jest. ale ciekawe dlaczego :? moze wyjdzie nowy model 8) imho nie znajdzie to zbyt wielu nabywcow przynajmniej w moich kregach nie znam nikogo kto dalby az 1000 za glosniki mimo ze sa warte swojej ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 okazja jest. ale ciekawe dlaczego :? moze wyjdzie nowy model 8) imho nie znajdzie to zbyt wielu nabywcow przynajmniej w moich kregach nie znam nikogo kto dalby az 1000 za glosniki mimo ze sa warte swojej ceny. Okazja jest dlatego, że Creative wysprzedaje te głośniki. A nowy model już jest i nazywa się Megaworks 5.1 THX (ja mam własnie te) - są trochę lepsze od 510D (jednak nie maja wejścia cyfrowego), ale i droższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 ale bidne glosniki - bleeeee szajse i drogie do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 He zauwazyłem, że na forum ludzie lubią kombinować z komputerami -montują po 100 wiatraczków do obudowy, a z głośnikami niet :( Polecam zrobienie własnej obódowy, okleić kocem lub sztucznym materiałem i ... kombinować :D Zakupy gotowych głośników wyjdą was 2x drozej albo i więcej, a gdy zrobicie sami naprawde to będzie conajmniej 5 razy skuteczne. Jeśli mi się uda to zamieszcze 2 fotki moj=ich paczek 2x300W :D - i żaden <font color="#FF0000">[ciach!]</font> się nieodwazył na placy fiknąć :D ja bym sie odwazył "fiknąc" 2x380W :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 ghe ghe to ja 2X400 2X 200 2X100 i 4X50 ;)ghe ghe to ja 2X400 2X 200 2X100 i 4X50 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Wlasnie sobie chodzilem po stronach i zobaczylem bardzo fajny artykul na temat glosniczkow :D http://www.wgk.waw.pl/modules.php?name=Tes...showpage&pid=53 Zjedzcie na sam dol storny i przyjzyjcie sie uwaznie ostatniemu zdjeciowi. Od dzisiaj niech producenci sobie pisza ze glosniki komputerowe moga miec i te 50W na kanal ale dopoki ktos mi nie pokaze tylnej scianki glosnika to nieuwierze w to. Zeby Logitech oszukiwal klijentow :evil: Fuuuuuuuj az wstyd :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...