trab Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Pomóżcie bo zrwariuje . Ktora płyte mam wybrac zeby mi pamięci 4 x 1 Patriot 800 LLK , 2 x Raptor (raid ) i e6600 ( bede podkręcał do 3.0 ghz nie wiecej). Mam okolo 500 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 W tej cenie to najlepiej MSI P35 Neo2-FIR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Hmm pod Twoje wymagania pasuje: MSI P35NEO2 FR Abit IP35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trab Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 no wlasnie Na MSI Fira juz bylem zdecydowany ale sie dowiedzialem ze sie gryzie z pamieciami moimi wiec ...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Więc ABIT IP35: http://www.sklep.tylda.pl/?idp=PLYABI7750041 462zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowalQ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) zgadza sie gryzie sie z patriotami Bios w wersji 1.3.Masz zamair zmienaic Bios?Tak sie stalo ze do mnie akurat jutro ma przyjsc taki zestaw :MSI p35 Fr + 2 x 1gb patriotow:) Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez KowalQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowalQ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 @serwal On psize ze plyta MSi sie gryzie z patriotami:)Abit nie ma takiego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 To zmienił/usunął post. Bo napewno było pytanie skąd wiem, że Abit się nie gryzie z tymi pamiątkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 MSI gryzie sie z Patriotami tylko na biosie 1.3...a na 1.1 wszystko śmiga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trab Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) no niby bios 1 .1 w msi jest ok , ale znow czytam jak to dlugo windows sie wczytuje i z raidem problemy na niektorych portach dysk wolniej dziala ?.. , ktos z egieldy mial jakies problemy z wydajnościa . nie wiem co o tym myslec :D Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez trab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Dysk podłączasz pod port SATA 7 i normalnie chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...