DIGITAL_GDA Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam wszystkich. Dostałem od kolegi laptopa, miałem wgrać Windowsa XP bo wcześniej był Vista. Windowsa zainstalowałem, ale sterowników nie mam, kupił go ze sklepu z wgranym już Windowsem Vista i płyt ze sterownikami nie dostał. Potrzebne sterowniki: Karta Graficzna - Intel GMA 950 Karta Dzwiękowa - Realtek Unknown @ Intel 82801GMB ICH7-M - High Definition Audio Typ Procesora - Mobile DualCore Intel Core Duo, 1866 MHz (14 x 133) Nazwa Płyty Głównej - TOSHIBA Satellite A200-130 Mikroukład Płyty Głównej - Mobile Intel Calistoga-G i945GM Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez DIGITAL_GDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A może tak samodzielnego myślenia trochę? :mur: Odczytujesz model laptopa, wchodzisz na stronę producenta i szukasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIGITAL_GDA Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Koleżko szukałem ale nie znalazłem identycznych modeli. Na google też szukałem i lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Poszukaj sobie na stronie intela... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 tak szukałeś http://ce.computers.toshiba-europe.com/cgi...&service=CE a to niby co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIGITAL_GDA Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Tej strony nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...