Skocz do zawartości
Gość Coccolino_

Ferrari Dla Melomanów

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Coccolino_

Ludzie, dla których pieniądze nie są problemem, a którzy chcieliby zaimponować znajomym, powinni zainteresować się bezprzewodowym systemem głośnikowym Ferrari Art.Engine. Wystarczy mieć wolne 18 tysięcy funtów.

Głośniki dostępne są w czterech kolorach, w tym oczywiście także w czerwonym, nieodłącznie kojarzonym z Ferrari. Wykonane są z takiego samego włókna węglowego i aluminium, jakich używa się do budowy samochodów z Maranello. Przewidywana wielkość produkcji to zaledwie 100 sztuk.

Głośniki Ferrari Art.Engine są wysokie na 119 cm, tak więc będą doskonale widoczne wszędzie, gdziekolwiek się je postawi. Mimo, że są bezprzewodowe, istnieje możliwość podłączenia do nich różnych urządzeń także poprzez kabel.

post-146405-1188225661.jpg

Źródło: Coolest Gadgets / 4Press

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba czekać aż skończy się sezon.

Takie fajne butki Ferrari miałam (jest tego teraz pełno, różnych firm, wiec nie zgadniecie które). W sezonie 2005 kosztowały 400zł, lub więcej, a tak w 2006r. kupiłam za 230zł. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie fajne butki Ferrari miałam (jest tego teraz pełno, różnych firm, wiec nie zgadniecie które). W sezonie 2005 kosztowały 400zł, lub więcej, a tak w 2006r. kupiłam za 230zł. :)

Na pewno oryginały? ;>

I co po sezonie głośniki będą tańsze? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm to sa głosniki 1,2,3,4 .. wielodrożne :lol2: No coz zabawka dla fanboyow - za 18.00 funow mozna sobie zrobic zestaw grajacy ala ściana lampowych marshalli jak na koncertach rockowych :D Ale design maja ciekawy

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ladnie to sie tak chwalic ? : )

Co bylo z butami, to z glosnikami raczej nie bedzie ;) Zreszta - poczekamy, zobaczymy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm to sa głosniki 1,2,3,4 .. wielodrożne :lol2: No coz zabawka dla fanboyow - za 18.00 funow mozna sobie zrobic zestaw grajacy ala ściana lampowych marshalli jak na koncertach rockowych :D Ale design maja ciekawy

drożne to są one 3 lub 2 ;]] to że nawsadzali tam kilka takich samych głośników nie nzaczy ze sa wielodrożne poprostu wielogłośnikowe.

Lans niezły ale za tyle kasy mozna DIY lepszego IMO zrobić/ kupić coś co brzemieniem je wmłuci.

Edytowane przez Nerevar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem takie zagrywki zle swiadcza o firmie/koncernie ;) Ferrari bylo i jest kojarzone tylko i wylacznie z szybkimi, ekskluzywnymi samochodami i niech tak pozostanie, a nie daj boze wezma sie za produkcje systemow glosnikowych :lol:

ps. juz lepiej jakby ferrari zamowilo kolumny glosnikowe u jakiejs dobrej firmy ktora sie tym zajmuje i dodatkowo dokleili sobie znaczek ferrari (dokladnie jak z butami Pumy) :D

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi